Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr over BSV i sidste test

Webredaktør, udgivet d. 30. januar, 2017

BSV – Skanderborg Håndbold 27-31 (13-16)

Sidste testkamp inden vi tager hul på de sidste 10 vind eller forvind kampe på fredag, var mod ingen ringere end de danske mestre i fuld opstilling. Kampen blev spillet i Bjerringbro.

BSV test 1Det blev en god generalprøve inden vi for anden gang kører til Holstebro og spiller omkamp på fredag. Værterne kom dog bedst fra start og førte hurtigt 4-1 og efter 10 minutter var vi nede 6-3. Midtvejs i halvlegen var vi igen i kontakt og efter 20 minutter var vi i front for første gang på 11-10. Herfra så de grønne sig ikke tilbage og pauseføringen på 16-13 kom på ingen tidspunkter i fare i løbet af 2. halvleg.

Cheftræneren var også godt tilfreds med at slutte optakten af med en sejr over så stærk en modstander.

Jeg hæfter mig ved 2 gode keeper præstationer fra Bertram Obling og Kristoffer Laursen og at vi får hele 12 spillere på måltavlen. Det er jo et godt signal om at mange bidrog i kampen, og jeg var specielt glad for at se Thomas Christensen og Kristian Bonefeld som bød sig rigtigt fint til.

Nu venter der blot 2 træninger inden fredagens opgør i Holstebro, og alle mand glæder sig til at komme i kamp igen efter den lange VM pause.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Besard Hakaj 6, Martin Mauer Larsen 5, Kasper Irming 4, Kristian Bonefeld 3, Thomas Christensen 3, Mikkel Kagaard 2, Rasmus Kaagaard 2, Jacob Aaquist 2, Morten Kirk Olesen 1, Frederik Ladefoged 1, Mike Haack 1, Jonas Eichwald 1.

BSV test 2

Website Security Test