Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pytlick tæt på nederlag på Fælleden

Webredaktør, udgivet d. 15. januar, 2017

Referat Skanderborg Håndbold vs. HC Odense den 14-01-17 i Fælledhallen 19-21 (10-10)

Skanderborgs ligakvinder har fået point i de senest to kampe, så sulten var stor efter yderligere et eller to point lørdag eftermiddag, hvor Jan Pytlicks Odensehold var på besøg i Fælledhallen.Pytlick 140117

Over 400 tilskuere var klar på sidelinjen, og ikke mindst det unge pigehåndboldhold fra Østbirk IF, som havde Skanderborgspillerne i hånden under indløbet, heppede for fuld skrue på deres lokale idoler.

På banen leverede Skanderborgkvinderne endnu en gyserpræstation, hvor de var uendelig tæt på at hente en sejr, eller i hvert fald et enkelt point.

Efter at have været bagud 6-10 med blot fem minutter igen af første halvleg, lykkedes det Skanderborspillerne at få hamret fire mål i Odensemålet på godt fire minutter. Mia Møller lagde ud med at smadre et venstrehåndsskud ind bag Odensemålmanden, hvorefter Sofia Deen leverede en succesfuld scoring.Deen Odense 140117 To minutter senere fangede fløjen Annika Jakobsen bolden i forsvaret og drønede alene af sted i en kontra og scorede. 9-10 stod der med kun 30 sekunder til pause. Monika Kongsgaard i Skanderborgmålet reddede igen-igen, hvorpå Mia Møller hamrede en scoring ind i sidste sekund. 10-10 ved pausen, og alt var åbent.Monika Odense 140117

I anden halvleg hang Skanderborg godt på, så der stod både 14-14 og 15-14 til Skanderborg – ikke mindst på grund af mange redninger af Monika Kongsgaard, som da også var en af holdets bedste, og et godt forsvar. Holdet kommer dog igen bagud 16-18, men fik kæmpet sig tilbage på 18-18 med en scoring af en godt kæmpende Skanderborgstregspiller, Sidsel Mejlvang, da der var under fire minutter igen.

Nu duftede det næsten af point – men Odenseholdets lang større erfaring gjorde udslaget, hvor de garvede spillere som Pearl van der Wessel og Susan Thorsgaard med et par scoringer til sidst slog sejren fast.Sidsel Odense 140117

Øv. Igen var det tæt på, men selv om hjemmeholdet hang med hovederne efter kampen i skuffelse over, at det ikke lykkedes, havde de dog endnu engang leveret en gyserspændende kamp til det entusiastiske hjemmepublikum.

– Det var tæt på, at vi kunne have drillet Odense i dag. Det var en rigtig forsvarskamp med to lidt ineffektive angrebshold. Odense vinder til sidst på grund af to dumme udvisninger til os indenfor de sidste ti minutter, sagde en ærgerlig skanderborgtræner Mikkel Voigt Frederiksen efter kampen.kamp Odense 140117

– For fjerde gang viste vi godt samspil mellem forsvar og målmand, og det er jeg glad ved. Til gengæld er vi for svingende angrebsmæssigt. Det var rigtig fint i Esbjerg, men mod Odense var vi presset, tilføjer træneren, der var godt tilfreds med at se, at nogle af de skanderborgspillere, der har stået lidt i skyggen af andre på holdet, virkelig greb chancen i kampen mod Odense.

Skanderborgs målscorere: Kristina Jørgensen 4, Sidsel Mejlvang 3, Celine Holst 2, Laura Damgaard 2, Mia Møller 2, Sofia Deen 2, Annika Jakobsen 2, Trine Knudsen 1, Steinunn Hansdottir 1.

Skanderborg spiller næste kamp i Ikast mod FCM lørdag 21. januar kl. 17. Næste hjemmekamp er 5. februar, hvor lokalrivalerne fra SK Aarhus kommer på besøg. Kampen begynder kl. 15.

 

Website Security Test