Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

På pointjagt i Struer

Webredaktør, udgivet d. 30. januar, 2017

Optakt TTH Holstebro – Skanderborg Håndbold, tirs. 31/1 kl. 19.00 i Struer Energi Park

Tirsdagens møde med TTH Holstebro bliver på alle måder et interessant opgør for os. Overskriften er naturligvis revanche i forhold til vores seneste opgør mod vestjyderne og vi ønsker selvfølgelig som altid at spille med om pointene i kampens døende minutter.Laura Damgaard

Formkurven for os er opadgående generelt med naturlige udsving som følger med vores lidt urutinerede hold.

I kampen mod TTH Holstebro møder vi Ligaens næstyngste hold og vi glæder os rigtig meget til at levere en stærkere indsats hele vejen rundt og bevise overfor os selv, at vi kan være med, hvor det er rigtig sjovt.

Holstebro kommer lige fra en sejr over Viborg HK med en brandvarm Mathilde Neesgaard og et hold, som rigtig gerne vil løbe fremad og netop disse to faktorer skal vi til dagens opgør kunne styre for at få point med hjem fra Struer Energi Park.Billet 2

Næste hjemmekamp: Søndag 5/2 kl. 15.00 mod SK Aarhus i Fælledhallen. Billetter her på siden.

 

Website Security Test