Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny træner til Skanderborgdamerne

Webredaktør, udgivet d. 15. januar, 2017

Mikkel Voigt Frederiksen har meddelt, at han ønsker andre udfordringer i næste sæson, hvilket efterlader trænersædet hos Skanderborgs ligakvinder ledigt. Mikkel og Kristian 140117Klubben har dog ikke skullet kigge langt efter afløseren, for det bliver den nuværende assistenttræner Kristian Danielsen, som i næste sæson er cheftræner for Skanderborgkvinderne, uanset om de overlever i ligaen eller må rykke ned i 1. division.

Der søges nu efter en trænerassistent, som sportschef for kvinderne Henrik Lyngby regner med at kunne offentliggøre snart.

Mikkel Voigt Frederiksen bliver dog i Skanderborg Håndbold, hvor hans titel fra næste sæson bliver ”talent- og akademichef” – hvilket vil sige, at han bliver leder af Skanderborg Håndbold Elite Akademi med ansvar for talentudviklingen i klubben.

Website Security Test