Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny sejr til U16D

Tom Kristensen, udgivet d. 31. januar, 2017

U16 Drenge Liga: Aars HK – Skanderborg 28-36 (15-13)

Søndagens U16 liga kamp var godt besøgt, trods konkurrence fra herrernes VM finale på TV. Aars kom bedst fra start på meget effektivt kontraspil og et højt tryk på andenbølgen. Skanderborg hjalp godt til med en række tekniske fejl og brændte chancer, som Aars straffede promte. Holdene gik til pause 15-13 til hjemmeholdet – at afstanden ikke var større, skyldtes kun to vigtige redninger lige før pausen af Skanderborgs Tobias Nordahl.

I 2. halvleg kom der mere disciplin i Skanderborgs spil og paraderne begyndte at virke. Med 22 min. tilbage var Skanderborg ganske vist bagud 19-16, men herfra formåede holdet at lægge det individuelle spil på hylden og begyndte i stedet at spille sig effektivt frem til de gode chancer. Christian Jacobsen på stregen voldte Aars store problemer og han spillede igen en stor kamp for Skanderborg, ikke mindst pga. flot samspil med Christian Lundbye. Men også Lukas Eichwald, Magnus Taulbjerg og Frederik Skov var med til at sikre, at Skanderborg fuldstændigt satte sig på 2. halvleg med 23 scoringer. Aars ændrede hen mod kampens slutning flere gange deres forsvarsformation, men Skanderborg havde fundet melodien og kampen sluttede fortjent 28-36 til de grønne fra Skanderborg.

Målscorer Skanderborg: Christian Jacobsen 8, Lukas Eichwald, 7, Oliver Juhl 7 (2), Frederik Skov 5, Christian Lundbye 4, Magnus Taulbjerg 3, Mads Sejrsen 1, Jakob Villemoes 1.

Redningsprocent Tobias Nordahl 48, Jonas Bang 30

Job: 201617-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold Group: Skanderborg Håndbold U16 Drenge

Website Security Test