Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nederlag til U18P

Tom Kristensen, udgivet d. 9. januar, 2017

U18 Piger LIGA: Randers HK – Skanderborg Håndbold 25-21 (10-12)

Nederlag i præmieren.

U18 pigerne startede livet i ligaen med et nederlag ude mod Randers. Det startede ellers nogenlunde for de grønne. Holdene fulgtes pænt ad til det 10 minut. Herfra skabte pigerne lidt luft til Randers og kunne gå til pause foran med 2 mål. En føring der burde havde været større da 5-6 meget store chancer fra frie positioner blev brændt. Det kunne have givet pigerne et bedre afsæt mod 2 halvleg.

I 2 halvleg kom Randers bedst fra start. Inden for de første 10 min var Skanderborgs forspring hentet, og hjemmeholdet tog styringen. En dårlig 2. halvleg i begge ender af banen resulterede i et nederlag, der gav værst tænkelig start for pigerne.

Næste søndag venter Fredericia på fællede.

Målscorer for Skanderborg: Louise Herskind 5, Katrine Larson 5, Sarah Stougaard 4, Sarah Holm 2, Caroline Svarre 2, Stine Kristensen 1, Mathilde Schou 1 og Michelle Sally 1.

 

Website Security Test