Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Lokalbrag og pokalbrag

Webredaktør, udgivet d. 25. januar, 2017

Optakt Santander Cup LP damer:  AGF 2. div – Skanderborg Håndbold HL, tors. 26/1 i Ceres Park, hal 1, i Århus kl. 19.15officielle-skanderborg-ligadamer-16-17

Lodtrækningen ville denne gang, at vi skulle møde AGF 2. divisonsdamer, som i skrivende stund er placeret nummer 2 i rækken. På holdkortet har AGF bl.a. Caroline Theill, som sidste år var med til at rykke i Primo Tour Ligaen med os, men siden da har slået sine folder i storbyklubben. Udover Caroline har AGF samtidig Pernille Laur og Nete Andreasen på holdkortet, som vi holder et vågent øje med.

Vi savner selvsagt at opleve flere succeser og lader derfor ikke denne chance være op til tilfældighederne. Vi har respekt for AGF og deres flotte resultater men forventer at have et fysisk overskud fra ligakampene, som vi kan overføre til dagens opgør.

Til torsdagens kamp har vi en del skader og skavanker, som gør, at vi håber på at mange byder ind i kampen således at vi kan fordele belastningen over flest mulige. Vi glæder os til at spille i Smilets by!

Næste turneringskamp er udekampen på tirsdag 31/1 mod TTH Holstebro i Struer Energi Park kl. 19.00Billet 2

Og hjemme søndag d. 5/2 mod SK Aarhus i Fælledhallen kl. 15.00. Billetter købes her på siden.

 

Website Security Test