Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Holdleder gør comeback

Webredaktør, udgivet d. 9. januar, 2017

Kasper Voetmann Jepsen vender tilbage som holdleder for Skanderborgs bedste herrehold når den nye sæson 17/18 skydes i luften senere på året.

Den legendariske holdleder har tidligere været i klubben i en del år, men har de seneste 5 sæsoner været tilknyttet liga damerne i SK Århus, men nu vender han tilbage til 8660. Han havde sidste opgave i kvalifikationskampen mod Stoholm i 2011, hvor vi for 3. gang i klubbens historie rykkede op i den bedste række, og her har vi som bekendt været lige siden.

Det bliver dejligt at få Kasper tilbage til Skanderborg. Han er måske Danmarks mest dedikerede holdleder, som lever sig helt ind i den klub han er tilknyttet. Han går op i sit arbejde som få, og han bliver et rigtigt godt supplement til vores i forvejen velfungerende team med klublegenden Frank Jensen og verdens bedste håndboldfarmor Inge Petersen.

Velkommen tilbage Kasper !!

kasper-skaffer

 

Website Security Test