Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Givtig testkamp i Brønderslev

Webredaktør, udgivet d. 25. januar, 2017

Aalborg Håndbold – Skanderborg Håndbold 27-23 (12-12)

888ligaens tophold var valgt som testkamp onsdag aften i Brønderslev, om ikke andet så var det da maksimal modstand at forberede sig til de afgørende 10 kampe på.

brønderslev 2Cheftræner Nicolej Krickau var trods nederlaget på 27-23 godt tilfreds med udbyttet af kampen.

Det var en rigtig god kamp for os at få i benene inden det går løs igen. Vi kommer skidt fra start og er hurtigt bagud med 0-3, men vi får stille og roligt arbejdet os tilbage i kampen. Vi var allerede med igen på 3-3 og resten af 1. halvleg var helt lige. Vi arbejder godt defensivt men får givet lidt for mange kontra mål væk de første 30 minutter.

Efter pausen var kampen også meget lige men et par udvisninger til os midtvejs gav Aalborg en føring på 3-4 mål, og det lykkedes vi aldrig at hente ind igen.

Vi fik nogle gode og tiltrængte minutter i benene på Besard Hakaj efter hans lange skadespause, men vi er generelt for dårlige til at udnytte vores chancer i løbet af kampen, specielt fra fløjene. Vi mangler også lidt ro i de perioder vi kommer i modgang, men alt i alt fik jeg det med hjem som vi kom efter.

Tilbage er der nu kun en enkelt testkamp mod BSV på mandag, inden vi starter op på de sidste 10 vind eller forsvind kampe fredag 3/2 i Holstebro.

Målscorer Skanderborg:

Kasper Irming 8, Martin Mauer Larsen 5, Mikkel Kaagaard 3, Jacob Aaquist 2, Morten Kirk Olesen 2, Besard Hakaj 1, Frederik Ladefoged 1, Kristian Bonefeld 1.

Website Security Test