Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flot sejr til U18D

Tom Kristensen, udgivet d. 30. januar, 2017

U18 drenge Liga:  HF Mors – Skanderborg Håndbold 25-27 (15-13)

Flot udesejr

Lørdag morgen gik turen endnu engang den lange vej nordvest på til Mors. Det er altid med skræk i livet, at vi drager til BETTE BALKAN. HF Mors er en uhyggelig svær udebane at spille på og vi kan da heller ikke huske nogensinde at være draget sejrsrigt hjem derfra.

Kampen blev fløjtet i gang kl. 13 præcis, og Skanderborg Håndbold var allerede efter 10 minutter bagud 7 -3. Der tegnede sig et billede vi kendte rigtig godt. Alligevel blev drengene ved med at kæmpe, holde fast tro på at ugens træning og taktik ville bære frugt. Efter 20 minutter stod det således 11-9 til hjemmeholdet. Drengene var tro imod taktikken og arbejdede stødt og roligt videre. Pauseresultatet var således 15-13 til hjemmeholdet.

Halvlegen blev brugt på at finpudse taktikken og ellers fortsætte denne. Anden halvleg startede lidt som første, Mors lagde stort pres på igen, og fik nogle for os lidt underlige kendelser, så stillingen ved 40 min var 21 – 17. Igen holdt drengene fokus på håndbold og kæmpede sig tilbage i kampen, dog hele tiden haltende med 2-3 mål efter modstanderen. Efter 50 minutter var stillingen 23 – 21. Mors blev lidt initiativ løse, kæmpede med lange angreb og mange tekniske fejl. Det straffede de grønne drenge, der om end de fysisk ikke er de største i ligaen, har en fantastisk form og fysik, og kunne således trække sig sejrsrigt ud af kampen med slutresultatet 27 – 25. Kampen blev som sædvanligt ikke vundet på nogen enkeltstående præstation, men på et samlet kollektiv og Risvig og Smeds knivskarpe taktik.

Målscorere: Mathias Ruff 5, Frederik Iversen 5, Rasmus Meyer 4, Jakob Jessen 3, Tobias Faurskov 3, Niclas Christiansen 2, Lasse Aebeloe 2, Andreas Søgaard 2, Mads Svangren 1,

Salah Boutaf stod med en redningsprocent på 34

Job: 201617-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold Group: Skanderborg Håndbold - U18 Drenge

 

Website Security Test