Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Damerne tager imod HC Odense

Webredaktør, udgivet d. 12. januar, 2017

Optakt Skanderborg Håndbold – HC Odense, lørdag 14/1 kl. 15.00 i Fælledhallen

Lørdag tager damerne imod Ligaens overraskelse, HC Odense, som igennem hele efteråret har spillet meget stabilt og leveret på et højt niveau, hvilket indtil videre har rakt til en 4. plads. Holdet ledes af den tidligere landstrænerduo Jan Pytlick og Ulrik Kirkely. På holdkortet finder vi blandt andet Suzanne Bækhøj som igennem tre sæsoner var elev på SHEA før hun tog til Odense.Kamilla Kristensen HC Odense liga 16/17

I de seneste to kampe har vi spillet gode perioder og mindre gode perioder, men fælles for kampene er, at vi har kæmpet hele vejen igennem og stået sammen som et hold. Den gejst og indstilling har været en stor katalysator for, at vi har fået point først i kraft af sejren over Ringkøbing Håndbold og senere en uafgjort mod Team Esbjergs danske mestre. I den forbindelse må vi samtidig fremhæve målvogter Monika Kongsgaard for et par gode præstationer i målet.

Forud for kampen har vi trænet rigtig godt. Selvtilliden fra de to seneste kampe afspejles tydeligt i humøret i truppen ligesom troen på egne evner, stiger stødt og roligt. Arbejdet omkring delelementerne i spillet forsættes og vi forsøger hele tiden at påvirke vores angrebsspil i en positiv retning. Susan Thorsgaard HC Odense liga 16/17Defensivt har vi i perioder ramt noget i de sidste mange kampe og vi skal langsomt forlænge disse perioder for at skabe tryghed forsvarsmæssigt. HC Odense er det hold i Primo Tours Ligaen, som spiller mest med den nye “7 mod 6”-regel og det skal blive interessant at se, hvordan vores forsvar og omstillingsspil håndterer dette.

Kampen er for begge hold væsentlig. HC Odense kommer lige fra et større nederlag og skal genopbygge deres selvforståelse, mens vi kommer med to gode oplevelser i kufferten og er villige til at gå langt for flere. Samtidig har Odense behov for point for at bide sig fast helt i toppen af Ligaen, mens vi i Skanderborg Håndbold hele tiden jagter alle løse point for at bide os fast.Celine Holst/HC Odense 16/17 liga

Pigerne har trænet og spillet godt på det sidste. Humøret i truppen er i top og folk vender i den næste tid stille og roligt tilbage efter skadesforløb så vi snarligt vil være fuldtallige. Vi glæder os til en god kamp mod HC Odense, som vi var meget tæt på at drille og følge til dørs på udebane – det må vi i stedet gøre hjemme.

God kamp til dommere, tilskuere og modstandere.

PS: Entrébilletter købes her på siden.

Website Security Test