Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vil på rejse med Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 28. december, 2016

Nikolaj A. Nielsen skifter Randers trøjen ud til fordel for den grønne Skanderborg model de kommende 2 sæsoner. Den 25 årige stregspiller har haft mange grunde til nu at søge nye græsgange efter mange år i Randers HH.

nikolaj-a-nielsen-23Først og fremmest vil jeg gerne prøve noget nyt efter 5 sæsoner i Randers. Jeg har haft en god til i klubben, som jeg har været med til at rykke op fra 2. division til ligaen. Det har været en god rejse og jeg har fået smag på at fortsætte karrieren i ligaen også fremadrettet. Det er der jeg gerne vil være for at fortsætte min udvikling som håndboldspiller, og jeg er overbevist om at det også er der Skanderborg befinder sig efter sommerferien. Skanderborg er i min bog en traditionsklub hvor der altid har været et tydeligt DNA, og det syntes jeg passer godt til mit eget. Det er en klub som lever af at træne godt og de har været gode til at udvikle spillere i mange år.

Personligt syntes jeg ikke Skanderborg burde ligge hvor de gør lige nu, for de har spillet bedre end til en 12. plads i denne sæson, og når de får de mange profiler tilbage efter VM pausen tror jeg også at pointene begynder at komme på kontoen igen. Jeg ved at klubben har ambitioner om at vokse efter udflytningen  til den nye hal, den rejse vil jeg se frem til at blive en del af de kommende år.

Website Security Test