Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vigtigt sejr til U18D

Tom Kristensen, udgivet d. 5. december, 2016

U18 Drenge 1. division:  Skanderborg Håndbold – Ikast Håndbold 27-20 (10-8)

Ligadrømmen lever stadig

Kampen om de sidste pladser til ligaen er stadig helt åbne og Skanderborgs U18 drenge kunne med en sejr over Ikast give sig selv et fint udgangspunkt inden sidste puljekamp på lørdag mod Silkeborg Voel. Vinderen af den kamp kan give sig selv en Play off kamp om at komme i Liga efter jul.

Skanderborg lavede en fin start på kampen mod Ikast og efter 10 min stod det 6-2 på tavlen men så blev den gode start afløst af lidt for mange tekniske fejl og Ikast kunne arbejde sig ind i kampen igen. Ved pausen var Skanderborgs forspring på 4 skrumpet til pausestillingen 10-8. Efter pausen kommer Ikast hurtigt på 10-10 og er tilbage i kampen med flid og fight. Skanderborgs drenge viser herefter god moral og målmand Salah Boutaf er et levende plankeværk bag et stærkt spillende forsvar, der ligger kimen til en super kontrafase ført an af Skanderborgs venstrefløj Frederik Iversen, der med 9 fuldtræffere shinede på et godt og koncentreret Skanderborg mandskab, der efter godt 20 min af anden halvleg har bragt sig foran med 23-16 og herfra var det cruise control til slut resultatet 27-20.

Målscorere for Skanderborg: Frederik Iversen 9, Mads Svangren 4, Niclas Christiansen 4, Rasmus Meyer 3, Jesper Redlefsen 3, Jakob Jessen 2, Nicolai Falkenberg 2.

Stillinger undervejs: 6-2, 8-5, 10-8, 15-13, 23-16, 27-20

Job: 201617-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold Group: Skanderborg Håndbold - U18 Drenge

 

Website Security Test