Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16D delte med AGF

Tom Kristensen, udgivet d. 12. december, 2016

U16 Drenge 1. division. AGF-Viby – Skanderborg Håndbold  26-26 (12-9)

Den sidste kamp i turneringen inden jul blev en sand gyser.  Skanderborg skulle på udebane møde AGF-Viby.  Skanderborg havde æren at spille for, hvorimod AGF-Viby spillede for at få en plads i Ligaen efter jul. Det var derfor et meget tændt og aggressivt AGF-Viby mandskab, der startede kampen med lyn og torden. Skanderborg havde problemer med at få spillet til at fungere, så hjemmeholdet kom foran 4-0, før Skanderborg i det 9. minut fik scoret sit første mål.

AGF-Viby fortsatte med at øge føringen indtil midtvejs i første halvleg, hvor Skanderborg nu var bagud med 6 mål. Her begyndte Skanderborg at få gang i scoringerne og fik reduceret hjemmeholdets forspring til 3 mål. AGF-Viby gav sig dog ikke, og specielt hjemmeholdet skytter gav Skanderborg problemer i defensiven og føringen blev igen øget til 6 mål. De sidste 5 minutter lykkedes det dog Skanderborg at holde AGF-Viby helt fra Scoringer, og med 3 scoringer fra Skanderborg, blev forskellen reduceret til pausestillingen 12-9.

AGF kom i 2. halvleg igen nemt til scoringer fra distancen, hvilket gjorde at Skanderborg drengene haltede bagud det meste af kampen. Dette samt en del kendelser, der lod mærke at Skanderborg var på udebane, holdt dog ikke Skanderborgs spillede fra at kæmpe til sidste fløjt og fik vendt kampen, så det var Skanderborg der havde teten.

De sidste 8 minutter af 2.havleg lykkedes det nemlig Skanderborg at holde AGF-Viby helt væk fra scoringer og de kunne stille og roligt æde sig ind på AGF-Viby . Med 5 sekunder tilbage kom den første udligning i kampen til 26-26. Dette resulterede i en meget hektisk afslutning, hvor AGF-Viby med et hurtigt angreb til slut får skudt bolden forbi både forsvar og målmand i det døende sekund. Målet bliver ikke anerkendt som værende over målstregen inden slutfløjtet – og Skanderborg afslutter en flot første halvdel af sæsonen som ubesejret.

Målscorere:  Lukas Eichwald 7, Frederik Skov 5, Magnus Taulbjerg 5, Christian Lundbye 4(2), Jacob Nortvig 3, Jacob Villemoes 2

Redningsprocent: Jonas Bang 47%, Tobias Nordahl 38%

untitled

Website Security Test