Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 drenge vandt igen

Tom Kristensen, udgivet d. 5. december, 2016

U16 Drenge 1. division. Skanderborg Håndbold – UH Esbjerg 35-27 (16-18)

Dagens hjemmekamp var et opgør hvor, hjemmeholdet spillede for æren om fortsat at være ubesejret i puljen, men hvor gæsterne fra Esbjerg tydeligvis kæmpede om den sidste plads i oprykningen til Ligaen efter jul. Det var Esbjerg som kom bedst fra start, og de førte hele første halvleg, hvor Skanderborg ikke rigtig formåede at få styr på den defensive del, hvilket kunne ses på halvlegsresultatet 16-18.

I anden halvleg viste hjemmeholdet dog deres styrke. De fortsatte med mange fine scoringer og fik samtidig lukket af i målet, hvilket  betød at Skanderborg vandt denne halvleg overbevisende med cifrene 19-9. Skanderborg kunne hermed gå sejrsrigt ud af kampen og Esbjerg må kæmpe videre i den sidste kamp for at få de sidste point, men er nu også afhængig af, at Skanderborg vinder den sidste kamp inden jul mod AGF-Viby.

Målscorere:  Christian Lundbye 10, Jacob Nortvig 6, Thomas Munk 6,  Magnus Taulbjerg 4, Lukas Eichwald 4, Oliver Juhl 3, Tobias Nordahl 1, Emil Jessen 1(1)

Redningsprocent: Tobias Nordahl 52%  og Jonas Bang 33%

untitled

Website Security Test