Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

KIF Kolding København 19-25

Webredaktør, udgivet d. 10. december, 2016

Skanderborg Håndbold – KIF Kolding København 19-25 (12-9)

Deja-vu.

Det må være overskriften efter sæsonens anden fight mod KIF Kolding København, hvor det i dag var på hjemmebane i Orangeriet. Der var rigtigt mange paralleller til sæsonens åbningskamp i Kolding. I begge kampe har Skanderborg spillet meget flot håndbold og gået til pausen foran, i dag med 3 mål ved 12-9. I begge kampe udlignede KIF Kolding København hurtigt efter pausen, for at løbe fra Skanderborg den sidste fjerdedel af kampen. Og i begge kampe var den skallede russiske højre back Konstantin Igropulo den store bøddel, der i dag bombede 9 mål i kassen, hvoraf mange da kampen blev afgjort.

Skanderborg var stærkt svækket da både ligatopscorer Kasper Irming og Rasmus Kaagaard ikke kunne stille til start i dages kamp. Irming med lyskenproblemer og Kaagaard med problemer efter en mindre hjernerystelse fra Randers kampen. I Irmings fravær blev der god plads til Thomas Christensen, der ellers har fristet det meste af tilværelsen i denne sæson på bænken bag Irming, og han greb i den rad chancen. 3 flotte mål blev det til før pausen, og 4 i alt.

jeppe-krogh-280916-04Skanderborg sad totalt på kampen de første 30 minutter. Efter 9 minutter stod der 4-1 og allerede efter 11 minutter trak den spanske træner Ortega sit første timeoutkort bagud 2-5. De engelske gloser i den timeout hjalp ikke noget og de grønne udbygge bare føringen som minutterne gik. 11-6 stod der efter 24 minutter, hvor en udvisning til Jeppe Krogh satte gang i en KIF periode med 3 mål i træk. 12-9 var stillingen ved pausen, og det var bestemt fortjent.

Efter pausen kom KIF ud som skudt af en kanon og fik hurtig reduceret til 12-11. En lang række udvisninger gav herefter en periode med mere rod en top, og efter 12 minutter var alt stadig helt lige ved 15-15. Skanderborg havde store problemer med at løse gæsternes 5:1 forsvar og havde meget svært ved at komme frem til åbne chancer. Bagud 18-20 efter 52 minutter tog Nicolej Krickau sin sidste timeout og satsede hele butikken i 7 mod 6. Den satsning lykkedes ikke og Kolding kunne med 5 mål i træk hente en yderst tiltrængt sejr med til postnummer 6000. Skanderborg lykkedes aldrig med et modtræk til det offensive 5:1 forsvar og man kunne ikke lade være med at ærgre sig ekstra meget over at netop Kasper Irming og Rasmus Kaagaard sad ude i dag. De 2 spillere ville på en normal kampdag være problemløserne mod et sådant forsvar, og vi å bare erkende at de resterende spillere i dag ikke var dygtige nok til at løse den udfordring som Kolding stillede os. Vi havde dem hvor vi gerne ville, men endte med at blive løbet over ende.

Nu venter der 2 udekampe i træk, på onsdag i Sønderjyske og lørdag mod 888Ligaens duks Aalborg, inden vi lukker og slukker for året 2016 med en hjemmekamp mod arvefjenderne fra BSV lillejuleaften.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Martin Mauer Larsen 6, Morten Kirk Olesen 4, Thomas Christensen 4, Andreas Væver 3, Frederik Ladefoged 1, Mikkel Kaagaard 1.

Målscorer KIF Kolding København:

Konstantin Igropulo 9, Magnus Landin 5, Niko Mendagia 5, Morten Bjørnshauge 3, Sebastian Augustinussen 2, Cyril Viudes 1.

 

Website Security Test