Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pligtsejr til U18P

Tom Kristensen, udgivet d. 5. december, 2016

U18 piger 1. Division: Skanderborg håndbold – Silkeborg-Voel KFUM 30-21 (14-9)

Sikker hjemmesejr.

I en kamp hvor ingen af de to hold havde noget at spille for vandt hjemmeholdet en sikker sejr over bundholdet Voel. Voel havde inden kampen kun fået 1 point i de foregående 7 kampe, så hjemmeholdet var tårnhøj favorit til sejren. Efter en lidt langsom start fik de grønne slået et hul på et par mål efter 10 min. Herfra kunne de øge føringen til en sikker 5 måls føring ved pausen. Fra 2 halvlegs start øgede pigerne stille og roligt til en sikker sejr. Om det var kampens ringe betydning der fik dommerbordet til at glemme 2 grønne scoringer skal være usagt, men faktum var at hjemmeholdet reelt fik scoret 32 gange mod de 30 mål som halvuret viste, uden hverken dommere eller dommerbord anede dette.

Pigerne mangler nu kun en kamp på fredag ude mod Esbjerg inden de kan holde kamppause til ligaen starter op efter jul.

Målscorer for Skanderborg: Kathrine Larson 8(3), Nicoline Olsen 6(1), Mathilde Schou 5, Caroline Svarre 4, Stine Kristensen 3(2), Louise Herskind 2, Sarah Holm 1, Michelle Sally 1, Sofie Sletskov 1

Job: 201617-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold Group: Skanderborg Håndbold - U18 Piger

 

 

Website Security Test