Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Aalborg Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 17. december, 2016

Skanderborgs grønne knægte kæmper som besatte for at få flere point sat på kontoen og holde trit med holdene over de 3 nederste pladser. Marginalerne har ikke altid været på vores side i denne sæson, men Nicolej Krickaus tropper kæmper ufortrødent videre.

Livet i 888Ligaen er hårdt og ubarmhjertigt, for efter skuffelsen i Sønderborg onsdag aften kan vi nu se frem til ligaens nummer 1 og 2 i de sidste 2 kampe inden jul og VM pause.

gigantiumIdag er det duksene fra Aalborg Håndbold på udebane, og vi er inviteret til klubbens 6 års fødselsdag. En mager alder i forhold til vor egen dåbsattest der siger 34 år, men dagens modstander er vokset hurtigere end vi selv har formået. Hjemmeholdet “sælger” i dagens anledning billetterne til 6,- dkr pr. stk, så der burde vel være garanti for mange gæster på den i forvejen velbesøgte Gigantium i Aalborg. Klubben forventer selv 4.000 næsten gratister til dagens kamp.

Opgaven bliver næppe mindre vanskelig med de massive skadesproblemer der p.t. er i Skanderborg truppen, hvor Besard Hakaj, Andreas Væver, Rasmus Kaagaard definitivt er ude, mens Kasper Irming er yderst tvivlsom før dagens opgør. Men vi har jo 16 mand på holdkortet og de er klar til at kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne for at få skabt en overraskelse og tilvækst til de 8 point vi har skrabet sammen indtil videre.

Aalborg Håndbold med stortalentet Sander Sagosen i spidsen har været sæsonens store positive overraskelse. De har blot tabt 3 af deres første 15 kampe og har lukket klart færrest mål ind i deres defensive afdeling.

Det ser svært ud på papiret – det indrømmer vi – men intet er umuligt med det rette grønne hjerte.

Kampen fløjtes igang kl. 15.00 i Gigantium i dobbelt A.

 

Website Security Test