Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny streg til orangeriet

Webredaktør, udgivet d. 26. december, 2016

Nikolaj A. Nielsen bliver ny stregspiller i Skanderborg Håndbold fra næste sæson. Den 25-årige kraftkarl skifter fra ligakollegerne Randers HH og skal udfylde hullet efter Besard Hakaj der vender hjem til Norge til sommer.

Sportschef Torben Væver:

Nikolaj bliver 2. generation fra familien Nielsen, da hans bror Kasper ”Foder” Nielsen tidligere har optrådt i den grønne trøje i 2 sæsoner. De er begge stregspillere, men der ophører lighederne også, for det er 2 markant forskellige typer stregspillere.

Nikolaj har lidt mere fysik at komme med og han er en spiller som vi har fulgt nogle år. Han har udviklet sig til at blive en af de største profiler i Randers, hvor han har været med hele vejen fra 2. division til 888Ligaen. Han har gode kompetencer i begge ender af banen og vi syntes han ligner et godt match med spillet i Skanderborg. Jeg tror Nikolaj kan udvikle sig yderligere de kommende år og jeg tror han kan blive en stor gevinst i Skanderborg i de kommende år.

Nikolaj Nielsen 060415-04Streg-duoen kommer dermed til at hedde Frederik Ladefoged og Nikolaj A. Nielsen i de kommende sæsoner, og jeg tror at de 2 typer bliver et godt mix i årene fremover. Frederik Ladefoged kom i denne sæson til at stå meget alene på stregpositionen trods hans meget unge alder, og de lærepenge tror jeg på at vi kommer til at nyder godt af på den lange bane. Nikolaj har noget mere rutine at byde ind med i forhold til Frederik Ladefoged, og jeg er overbevist om at de 2 knægte med deres forskelligheder kommer til at præstere godt sammen på Skanderborgs hold anno 2017/2018 og frem.

Nikolaj Nielsen 060415-02Det er ikke nogen hemmelighed at vi i Skanderborg håber på at kunne vokse som både hold og klub i de kommende sæsoner, efter at vi nu er kommet i nye rammer i Orangeriet på Fælleden, og jeg er rigtigt godt tilfreds med at vi nu har styr på i hvert fald 2 spillere på stregpositionen over en lidt længere periode. Det er en plads hvor kontinuitet har en meget stor betydning, så jeg hilser en foreløbig 2 årig aftale med Nikolaj meget velkommen.

Fakta:

Navn: Nikolaj A. Nielsen

Alder: 25 år

Højde: 194 cm

Vægt: 102 kg

Position: Stregspiller

Tidligere klubber:

Ungdom: Rødkærsbro, Bjerringbro fH.

Senior: Randers HH i 5 sæsoner.

 

Website Security Test