Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Mr. Skanderborg opereret

Webredaktør, udgivet d. 15. december, 2016

Mr. Skanderborg på venstre fløj Andreas Væver, har her til formiddag gennemgået en mindre knæ operation på Viborg Privathospital.

andreas-vaever-280916-10Efter Andreas sidste sæson fik bugt med et drilsk springerknæ, har han siden sommer haft en irriteret slimhindefold i samme knæ, som der blev vurderet ville gå i sig selv igen via behandling og træning. Det viste sig at han blev ved med at have smerter fra denne plica scene og nu er tålmodigheden brugt op hos både Andreas og fysioterapeut Kathja Rasmusen.

Selvom det er et forholdsvist lille indgreb på en slimhindefold, der i princippet ikke har nogen funktion, så prøver vi altid her i klubben på at undgå operative indgreb. Morten Kirk Olesen fik lavet en tilsvarende indgreb efter sidste sæson, og det har hjulpet Morten til at blive smertefri, og han var på banen igen efter 4-6 uger.

Vi håber selvfølgeligt det samme gør sig gældende for Andreas, for det har været en kæmpe irritation ikke at kunne træne og spille på fuld kraft. En halv sæson på 50% gør ondt på en ung spiller som Andreas der gerne vil frem i verdenen. Han har ikke kunnet træne med i fuldt omfang igennem en længere periode og da der ikke var tegn på nogen bedring har vi derfor valgt at få Andreas opereret nu. Det koster selvfølgeligt de sidste 2 kampe inden jul, men omvendt håber vi at han kan blive klar til de afgørende kampe efter VM pausen, hvor vi håber Andreas hurtigt kan nå tilbage på sit normale niveau igen.

Operationen blev udført af Søren Kjeldsen på Viborg Privathospital, og meldingerne fra Viborg er at alt er gået helt efter planen.

Vi ønsker Andreas Væver held og lykke med genoptræningen hen over julen.

Andreas Væver 011215-03

Website Security Test