Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flot udesejr til U18D

Tom Kristensen, udgivet d. 19. december, 2016

U18D 1. division: Silkeborg-Voel vs. Skanderborg Håndbold 29-32

Sidste kamp inden kvalifikationskampen.

Det hele skulle afgøres i Voel-hallen. Drengene virkede tændte og med lyst til at yde en ekstra indsats.
Med en sejr over Sikleborg ville U-18 drengene give sig selv det bedste udgangspunkt i forhold til den forestående kval-kamp.
Skanderborg kom rigtig godt fra start, men Silkeborg bed fra sig og efter 10 minutter førte Skanderborg blot med et mål. Stillingen var 6-7. Det så umiddelbart ud som om, at der var blevet talt om holdets mange tekniske fejl i de foregående kampe. Selvom der også sneg sig en del ind i første halvleg, og Silkeborg efter 20 minutter var kommet op på 12-12, så kunne Skanderborg dog gå til pause med en føring på 13-16 efter en meget intens fight i de sidste minutter af halvlegen. Efter pausen kom Skanderborg bedst fra start, men Silkeborg kæmpede bravt og kom da også tilbage i kampen ved stillingen 18-19. Skanderborgs U-18 drenge viste dog høj moral. De kæmpede og fightede det bedste de havde lært og kunne trække sig sejrsrigt ud af kampen.

Kampens helt store oplevelser var Frederik Damgaard og Mads Svangren der blev kampens topscorer med hver 6 mål.

Målscorer for Skanderborg: Frederik Damgaard 6, Mads Svangren 6, Rasmus Meyer 5, Mathias Ruff 3, Frederik Iversen 3, Jacob Jessen 3, Niclas Christiansen 2, Tobias Faurskov 2, Lasse Aebeloe 1 og Nicolai Falkenberg 1.

Stillinger undervejs: 6-7, 12-12, 13-16, 19-20, 22-25, 29-32

Website Security Test