Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U21 åbner håndbolden på Fælleden

Webredaktør, udgivet d. 2. november, 2016

De kommende dage åbnes Fælledhallen så også med håndbold på programmet.

Skanderborg Kommune, Stjær Boldklub og Skanderborg Håndbold arrangere i samarbejde med DHF en 4-Nationers håndboldturnering for U21 Herrer, med deltagelse af Danmark, Frankrig, Tyskland og Spanien. Turneringen løber fra fredag den 4. november til søndag den 6.november.

En spændende 4-Nationers turnering for U21 Herrer i det nyåbnede kultur- og idrætsmekka på Fælleden i Skanderborg. Det er 4 hold fra den allerøverste hylde. Spanien, Tyskland og Frankrig, har alle kvalificeret sig til den kommende VM for U21 hold, der afvikles i sommeren 2017 efter deres henholdsvis guld-, sølv- og bronzemedalje i forbindelse med EM i Kolding i sommeren 2016. Danmark blev nummer 6.

Danmark ankom allerede i mandags og er i træningslejr hele ugen i Skanderborg, mens de øvrige 3 hold ankommer torsdag. Både Mike Haack og Frederik Ladefoged var oprindeligt udtaget til ugens samling for Danmark, men begge har meldt afbud pga fysiske skavanker.

VIP-arrangementer

Fredag den 4. november kl. 16.30: Spisning og underholdning af Kulturskolen.

Lørdag den 5. november kl. 15.00: Spisning og Jazz incl. entre til dagens kampe.

Søndag den 6. november kl. 10.30: Brunch og foredrag v/Ulrik Wilbek incl. entre til kampen Danmark – Tyskland.

Program for turneringen:

Fredag d. 4/11

18.00: Tyskland-Frankrig
20.30: Danmark-Spanien

Lørdag d. 5/11

17.00: Tyskland-Spanien
19.30: Danmark-Frankrig

Søndag d. 6/11

10.00: Frankrig-Spanien
12.30: Danmark-Tyskland

Billetter kan købes her eller i døren.

 

 

Website Security Test