Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 drengene videre i Elitecuppen

Tom Kristensen, udgivet d. 24. november, 2016

U-18 drenge Elitecup: Randers HH – Skanderborg Håndbold 25-36

Flot sejr i Randers

Allerede før kampstart står det klart at Randers sparer en del af sine nøglespillere til weekendens kamp imod Aalborg. Skanderborg derimod mødte godt forberedt op,  opsatte på at levere en god indsats.

Drengene starter også super godt og er allerede efter 5 minutter foran 1-5.

Kampen giver debut til vores nye målmand Christian Schneider, der står en fin kamp.

Kampen byder op til at der afprøves forskellige angrebsåbninger og på trods af en lidt ringe modstand, bevarer drengene gejsten og fokus i kampen, kun afbrudt af små pausen hvor Randers får nogle lidt lette mål. Især bænken skal fremhæves for deres store begejstring og opmuntring til spillerne på banen.

Pause stilling 9-18

Anden halvleg ligner første. Lidt småkedelig håndbold, hvor drengene dog bevarer spilleglæden og laver nogle flotte mål. Især Frederik Damgaard skal fremhæves for sin flotte præstation og hele 12 kasser. Kampen ender 25-36.

Målmand Christian Schneider stod en flot debutkamp med hele 12 redninger, heraf 1 straffekast.

Målscorere var: Frederik Damgaard 12, Rasmus Meyer 6, Frederik Falkenberg 5, Tobias Faverskov 4, Mads Svangren Olson 3, Nicklas Christensen 3, Jesper Redlefsen 2, Jakob Jessen 1

Website Security Test