Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16P storsejr

Tom Kristensen, udgivet d. 14. november, 2016

U16-pige 1. division:  Skanderborg Håndbold – Skjern Håndbold 36-12 (16-5)

U16-pigerne indtog Fælleden med manér

Det var et tydeligt velforberedt Skanderborg hold, der lagde ud mod Skjern i holdets første kamp i den nye flotte Fælledhal. Og hallen blev indtaget med manér og hurtigt spil. Fløjene røg afsted som raketter, så snart der var afsluttet af Skjern og 19 af de 36 mål blev således også scoret af fløjspillere.

Skjern derimod lignede et hold, der havde lagt sig fladt ned fra starten, og det var slet ikke nødvendigt efter første kamp, hvor Skanderborg ’kun’ vandt med 8 mål i Skjern i sidste uge. Men der var stort set ingen modstand fra Skjern i hverken forsvar eller angreb denne søndag i ’Orangeriet’.

Træner Ronni Boy roste fløjene for deres spil. ”Særligt Josefine Thorsted bød godt ind i denne kamp med vilje og disciplin og scorede mange gode mål. Ligeledes løste vi Skjerns meget offensive forsvar godt, hvilket vi også havde trænet i ugens løb”, sagde han efter kampen.

Næste kamp er mod rækkens nr. 2 SINE/Sønderjyske på søndag kl. 15.00 i Klosterhallerne.

Skanderborgs mål blev scoret af:

Josefine Thorsted 8, Maiken Hedegaard 5, Maria Skov Schmidt 5, Rina Rexhepi 5, Caroline Rønnew 4, Emilie Jäger 3, Maria Holm 3, Emilie Bech 2 og Sara Rexhepi 1

Job: 201617-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold Group: Skanderborg Håndbold - U16 Piger

 

Website Security Test