Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16D sejr i MBH afsked

Tom Kristensen, udgivet d. 1. november, 2016

U16 Drenge 1. division. Skanderborg Håndbold – AGF-Viby 33-21 (17-11)

Efter den overbevisende sejr i torsdagens kamp i Esbjerg, skulle U16-drengene allerede i aktion igen mandag aften. Denne gang på hjemmebane mod AGF-Viby.

Kampen blev startet ud i højt tempo og med hurtige afslutninger i begge ender. Der blev taget godt fat i begge ender af forsvaret og de 2 hold fulgtes ad til 5-5 efter 10 minutters spil. Herefter blev AGF-Viby presset til flere og flere tekniske fejl, som gjorde at udeholdet ikke længere kunne følge med i scoringsregnskabet. Hjemmeholdet fortsatte scoringsraten med en velspillende Christian Lundbye, som kom til nemme scoringer mod et tamt AGF forsvar. Hjemmeholdet begyndte stille og roligt at trække fra og øgede henover de sidste 20 minutter føringen. Skanderborg kunne gå til pause med en 6 måls føring til stillingen 17-11.

Resultatmæssigt blev anden halvleg lidt en gentagelse af første halvleg, hvor AGF-Viby holdt hjemmeholdet fra at øge føringen de første 7 minutter. Herefter lykkedes det dog Skanderborg med gode angrebsaktioner at øge føringen – godt hjulpet på vej af flotte redninger fra Jonas Bang. Dermed blev 2. halvleg ligeledes vundet med 6 mål og slutresultatet blev 33-21.

Den næste kamp er topopgør mod SINE Håndbold. Kampen er igen hjemmekamp og spilles onsdag d. 9. november kl. 20.00

Målscorere:  Christian Lundbye 11(1),Thomas Munk 6(1), Magnus Taulbjerg 4, Oliver Juhl 4,  Lukas Eichwald 3, Jacob Villemoes 2, Mads Sejersen 1, Emil Jessen 1, Christian Jacobsen 1

Redningsprocent: Jonas Bang 58%, Tobias Nordahl 47%

untitled

Website Security Test