Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16D sejr i Elitecuppen

Tom Kristensen, udgivet d. 21. november, 2016

U16 Drenge Odder Håndbold – Skanderborg Håndbold 21-31 (11-15)

Drengene videre i Elitecup

I Spektrum Odder ventede der fredag aften Skanderborg drengene et tændt og kampklart hjemmehold. Odder startede kampen bedst og den stærke start resulterede i en føring på 7-3 til hjemmeholdet, men Skanderborg fik efterhånden bedre styr på forsvaret, og det resulterede i en periode på 10 min uden Odder-scoringer, mens Skanderborg i samme periode satte 8 mål på tavlen. Efter en 1. halvleg med svingende præstationer kunne Skanderborg gå til pause med en føring på 11-16.

Fra starten af 2. halvleg var billedet det samme, Skanderborg i førersædet og fornemmelsen af at der var niveauforskel på de to hold, og Skanderborg kunne afprøve forskellige opstillinger. Skanderborg holdt fast i dirigentstokken og mod slutningen af kampen, hvor Skanderborg igen satte tryk på fysikken, løb drengene helt fra et modløst Odder hold og vandt sikkert 21-31. Kampens topscorer blev Jacob Nortvig som kampen igennem leverede mange flotte gennembrud på højre back.

Kampen gav 1. holds sæsondebut til Magnus Haubro, Thorbjørn Kristensen og Victor Kiærbye.

Målscorer: Jacob Nortvig 8, Magnus Taulbjerg 6, Emil Jessen 5, Christian Jacobsen 4, Mads Sejrsen 4, Magnus Haubro 3, Thorbjørn Kristensen 1

Job: 201617-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold Group: Skanderborg Håndbold U16 Drenge

 

Website Security Test