Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 pigerne vandt i Skjern

Tom Kristensen, udgivet d. 3. november, 2016

U16 piger 1. division: Skjern Håndbold – Skanderborg Håndbold 15-23 (7-10)

Sikker udesejr over rækkens nr.3

U16 pigerne drog tirsdag aften den lange vej vestpå til topopgør mod Skjern Håndbold. Efter en lidt rodet start fik de på dagen røde piger fra Skanderborg efter 10 min skabt et fornuftigt hul på 3-4 mål. En føring de holdt til pausen. Efter pausen fortsatte de med at trække fra, og med 10 min igen var forspringet oppe på 10 mål ved 12-22. Sejren var sikret og koncentrationen faldt helt naturligt mod slutningen. Pigerne havde brugt det meste af kampen i eget forsvar, da Skjern spillede helt utrolig lange angreb, og et utal gange i kampen blev der markeret for passivt spil. Skanderborg var hjemmeholdet klart fysisk overlegen hvilket ikke blev tilladt denne aften. Skanderborg blev nemlig ramt af ikke mindre end 6 udvisninger, og Skjern fik tildelt hele 9 straffekast. Så ud fra de forudsætninger kunne pigerne rejse hjem med 2 gode point, selv om spillet ikke nåede op på det normale niveau. Holdet fører nu rækken med maksimum point 10 efter 5 kampe.

Næste opgave for pigerne er først den 13. november når Skjern gæster fælledhallen.

Målscorer fra Skanderborg: Majken Hedegaard 6, Emilie Jäger 6(3), Katrine Lind 3, Rina Rexepi 3, Sofie Schelde 1, Maria Schmidt 1, Sara Rexepi 1, Josefine Thorsted 1

Job: 201617-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold Group: Skanderborg Håndbold - U16 Piger

 

Website Security Test