Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 pigerne klar til Ligaen

Tom Kristensen, udgivet d. 22. november, 2016

U16 piger 1. division: SINE/Sønderjyske – Skanderborg Håndbold 31-35 (16-15)

LIGA pladsen sikret

U16 pigerne er stadig ubesejret og nu også sikker på en plads i den jyske U16 liga efter jul. Topkampen ude mod SINE/Sønderjyske blev vundet med 4 mål. En kamp hvor der blev sat sæsonrekord i antal scoringer. Et unormalt gavmildt forsvar gav hjemmeholdet rig mulighed for scoringer. Heldigvis kom de grønne også relativ let til scoringer i den anden ende, så holdene kunne gå til pausen efter 31 scoringer, fordelt med en føring til hjemmeholdet på 16-15. Efter pausen fortsatte de to hold med at følges ad til midt i halvlegen, herfra fik Skanderborg et lille hul, og kunne uden den store spænding til sidste lukke kampen med en sejr på 4 mål. Fantastisk for pigerne at sikre sig ligapladsen efter kun 7 runder.

For Skanderborg spillede Maria Holm en fantastisk kamp med hele 12 scoringer.

Målscorer fra Skanderborg: Maria Holm 12(1), Maria Schmidt 5, Sara Rexepi 5, Sofie Schelde 5, Majken Hedegaard 4, Josefine Thorsted 3, Emilie Jäger 2

Job: 201617-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold Group: Skanderborg Håndbold - U16 Piger

 

Website Security Test