Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 drengene vandt topopgør

Tom Kristensen, udgivet d. 10. november, 2016

Skanderborg Håndbold – SINE Håndbold 25-18 (12-9)

Dagens topopgør mod Sine Håndbold blev spillet i Morten Børup hallen. Hjemmeholdet kunne gå på banen som tophold med 1 point mere end Sine Håndbold og masser af selvtillid i bagagen efter overbevisende sejre i de første 4 kampe.

Selvom hjemmeholdet lagde ud med at komme foran 6-2, var 1. halvleg en blandet fornøjelse præget af både gode gennemspillede angreb med fine afslutninger – specielt fra højre back Oliver Juhl –  men også med flere tekniske fejl og  knap så kvalificerede skud. SINE sendte playmaker Simon Due på banen efter 18 minutters spil, og han voldte resten af kampen Skanderborg-forsvaret problemer med sit hurtige antrit. Skanderborg kunne gå til pausen med en føring på 3 mål 12-9.

I anden halvleg var Skanderborg fortsat udfordret i forsvaret af de hurtige gennembrudsspillere fra SINE, og det var tydeligt at Skanderborg blev presset mere end i de hidtidige kampe, men Skanderborg viste med fight og god energi fra alle mand vejen til endnu en sikker sejr på 25-18. Endnu engang viste Tobias Nordahl høj klasse i Skanderborg-målet og endte på en redningsprocent på 58.

De to hold mødes igen allerede  på mandag på SINEs hjemmebane til endnu en duel.

Målscorere:  Oliver Juhl 6, Christian Lundbye 6,  Magnus Taulbjerg 4, Christian Jacobsen 4,  Thomas Munk 2, Lukas Eichwald 2(1), Jacob Nordtvig 1, Jacob Villemoes 1

Redningsprocent:  Tobias Nordahl 58%

Job: 201617-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold Group: Skanderborg Håndbold U16 Drenge

 

Website Security Test