Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

TTH protest gav ny kamp

Webredaktør, udgivet d. 11. november, 2016

DHF´s disciplinærinstans har med 3 timers forsinkelse idag offentliggjort TTH Hostebro´s protest efter vores opgør i Holstebro den 30/10, som endte 23-23.

Traditionen tro går dommen ikke vores vej og TTH er blevet “tilkendt” en ny kamp.

retsag 2Sagen omhandler at hjemmeholdets tidtagning går i stå med 15 sekunder tilbage af kampen, hvorefter vi erobre bolden og er på vej op af banen i kontra. Da haluret ikke kører, fløjtes der af efter vores bolderobring og tiden korrigeres efterfølgende af kampens observatør. Tiden korrigeres ikke korrekt og vi får efterfølgende længere tid til det sidste angreb end der burde have været. Det er alle parter enige om, men striden består i om det er kampafgørende at vi får 17 sekunder til sidste angreb, istedet for ca. 8-10 sekunder.

Fakta er at vi naturligvis blot bruger de første 1o sekunder på at spille bolden rundt, for at få tiden til at gå, men disciplinærinstansen mener altså at TTH skal have en ny kamp.

Begrundelsen er:

Den manglende korrektion af kampuret har medført, at der gives mulighed for at afvikle et angreb på ca. 15-17 sekunder mod de korrekte ca. 5-7 sekunder, og det kan konstateres, at udligningen har fundet sted på et tidspunkt, hvor kampen skulle have været afsluttet. Målet til udligning 23-23 burde således ikke have været godkendt.

Sportschef Torben Væver er ærgerlig med ikke overrasket over afgørelsen.

smileyNej jeg er ikke overrasket over afgørelsen, det er jeg trods alt for gammel i dette game for at blive. Men jeg er forundret over at afgørelsen er truffet på baggrund af at målet laves efter at kampen SKULLE være afsluttet. Det er da noget at det mest mystiske  jeg længe har hørt, for selvfølgeligt forholder vores spillere sig til at vi har fået oplyst at der er 17 sekunder tilbage af kampen, og ikke hvad der BURDE have været. Vi appellere selv til kampens observatør i situationen, at tiden er forkert og vi burde have mindre tid, for de ekstra sekunder giver ingen værdi i praksis.  

Vi er jo i en situation hvor vi hverken kunne gøre fra eller til. Elektronikken i Gråkær Arena virker ikke og observatøren begår efterfølgende en klokkeklar men menneskelig fejl. Vi havde ingen indflydelse på noget som helst, men måtte bare forholde os til den tid vi fik at vide der var tilbage af kampen. Nu bliver vi åbenbart straffet for ikke at afslutte inden den tid som der BURDE ha været tilbage, og det giver på bedste teenager facon, ingen mening.

Skanderborg Håndbold har nu 7 dage til at beslutte om vi vil indsende en appel.

 

Website Security Test