Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Tak fra Relationship Manager

Webredaktør, udgivet d. 24. november, 2016

Mens Happy uddeler trøstekram er det tid til en god (og lidt lang) historie!

Sara SlottOnsdag aften bød en lidt nervøs Relationship Manager velkommen til næsten 250 VIP-gæster. Ny rekord! Arrangementet var mod GOG blevet til på baggrund af et super samarbejde med Erhverv Skanderborg og Ry Business, og det glemte den nervøse Relationship Manager at nævne i skyndingen… Så stor tak til Anja og Marianne, Isabel og Leo her fra Skanderborg Håndbold.

Og når vi er ved det: Formel 1 kommentator og pressechef ved Danish Crown Jens Hansen  med sikker hånd på rattet løjerne i Byrådssalen, hvor Sara Slott, Henrik Lyngby og Kasper Irming indlevet fortalte om forskellige aspekter af elitesportslivet, hvor Kim Kjær Jørgensen fra Toprent trak paralleller til erhvervslivet, og hvor Advosion fortalte om Skanderborg som en super kommune for forretningsudvikling.

VIPVi fortsatte i loungen, hvor Martin fra Skanderborg Park havde lavet vidunderlig mad, og hvor stemningen var høj! Den stemning kunne ikke skabes uden Danmarks hårdest arbejdende VIP-team, hvor I med sved på panden og travle hænder endnu engang beviste, at foreningslivet bæres af jer!

Fantastisk aften 💚 Så nu er der ikke andet at sige end KOM SÅ GRØN!

Hanne Justesen

Tak til Ry Foto for flotte billeder

Kim Jørgensen Toprent

Website Security Test