Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Storsejr over Ikast

Tom Kristensen, udgivet d. 20. november, 2016

U18 piger 1. Division: Ikast Håndbold – Skanderborg håndbold 20-38

Pligtsejr

Der var ikke megen spænding da U18 pigerne torsdag gæstede Ikast til opgøret mod rækkens bundhold. Forskellen mellem de to hold er ganske enkelt for stor til det kunne blive aktuelt. Allerede efter 9 min var pigerne foran med 1-9, og så var den afgjort. Herfra fortsatte de med at øge kampen igennem, selv om koncentrationen især i forsvaret faldt i løbet af kampen. Der blev plads til lidt flotte skrubolde, og en halvhjertet forsøg på et lop J Pigerne kan nu med en sejr hjemme den 30. november sikre sig ligapladsen, selv om der stadig mangler 3 runder af turneringen.

Målscorer for Skanderborg: Kathrine Larson 13, Nicoline Olsen 7, Sarah Stougaard 7(1), Caroline Svarre 6, Sarah Holm 3, Sofie Sletskov 1, Louise Herskind 1

Job: 201617-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold Group: Skanderborg Håndbold - U18 Piger

 

 

Website Security Test