Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sportsmandsship !

Webredaktør, udgivet d. 17. november, 2016

Lars Rasmussen, VendsysselI denne for vor sports så sensationsprægede tider, vil redaktionen gerne dele en lille og måske for nogle ubetydelig oplevelse, efter gårsdagens kamp mellem Skanderborg og Ringkøbing i Primo Tours Ligaen. Det er ikke en historie bygget på anonyme kilder – undertegnede vil gerne stå frem som vidne.

Historien handler om noget så simpelt som god gammeldags sportsmandsship, som man desværre ikke oplever hver dag i sportsverden længere, så jeg syntes det er på sin plads at hylde det når det indimellem sker.

Episoden udspandt sig kort efter sidste slutfløjt af damernes kamp mod Ringkøbing. Damernes første sejr efter oprykningen, og forløsningen var enorm. Pigerne jublede i den ene ende af banen, i lang tid. Taberne fra Ringkøbing stod på midten og ventede på at de grønne piger skulle komme og deltage i hilspligten, og de var tilsvarende dybt skuffede.

De grønne piger tog lang tid om deres første liga sejrsdans – nok også lidt for lang tid i forhold til den obligatoriske hilsepligt, og til sidst blev det også for meget for den ene af kampens 2 dommere. Han gik målrettet mod de jublende Skanderborg piger for at få dem op fra gulvet.

Gæsternes træner Lars Rasmussen observere hvad der sker, og løber frem til dommeren og beder ham om at lade Skanderborg pigerne juble færdige – hvilket dommeren acceptere og han går tilbage til midten af banen.

Lars Rasmussen er en ofte udskældt person i dansk håndbold – men den handling viser sgu format, af en mand der lige har lagt kind til den første Skanderborg sejr i dette års liga.

Det er sportsmandsship – det var stor klasse Lars Rasmussen ! Respekt ! High five !

Torben Væver

high-five-676

 

Website Security Test