Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat TMT – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 20. november, 2016

TM Tønder – Skanderborg Håndbold 24-24 (14-13)

”Tynne” Hal 2. Det var stedet hvor Skanderborg Håndbold skulle afvikle 10. spillerunde, selvom vi kun er noteret for 8 kampe indtil videre. Præcis 5 km fra Tyskland, i en hal der kaldes ”Helvedet i Syd”. Det burde nok nærmere hedde Trommehelvedet i Syd, for det er den fornemmelse man sidder med, ud over fornemmelsen af tinnitus og tiltagende hovedpine på vej hjem i regn og storm af rute 435. TM Tønders fanklub satte i den grad deres kolorit på dagens 60 minutter, så meget kolorit at man ganske enkelt ikke kunne kommunikere med sin sidemand i hallen. Tilskuerne hørte man ikke synderligt til under kampen, men med trommelyde forholdt det sig diametralt omvendt. En sjov og meget anderledes oplevelse i 888Ligaen, hvor mange haller ligner hinanden mere og mere, men i Tynner skiller de sig markant ud fra den grå masse.

Tønder Hal 2Det var en kamp mellem nummer 12 og 13, dog ikke helt med samme kampantal, og vi må nok også være ærlige og sige at kampens kvalitet og spillet på banen ikke på nogen måder oversteg det faktum. Skanderborg kom rigtigt skidt fra start og der skulle gå næsten 8 minutter inden det første udeholds mål blev sat ind af tilbagevendte Besard Hakaj. Inden da havde Kasper Irming brændt straffe og Mikkel Kaagaard overtrådt 2 gange, og det blev desværre lidt symptomatisk for vores kamp i Tønder søndag eftermiddag.

Kasper Irming brændte straffe nummer 2 efter 13 minutter men alligevel var det hele lige efter 15 minutter hvor der stod sølle 7-7 på haluret. Anden halvdel af første halvleg gav ikke mere spredning i stillingen, i en periode hvor Jacob Aaquist storspillede i offensiven.

14-13 til hjemmeholdet ved pausen, og alt var fuldstændigt åbent før de sidste 30 minutter.

matthias-smed-081016-03Skanderborg kom klart bedst ud fra pausen og det var i de første 15 minutter efter pausen at Skanderborg skulle have kendt deres besøgstid og have lukket kampen. Konstant foran med 1-2 mål lavede vi ganske enkelt for mange fejl i de situationer hvor vi havde chancerne for at kunne bringe os afgørende foran, og hjemmeholdet formåede at holde hovederne kolde og holde fast i Skanderborg. En 2 minutters udvisning til Mathias Smed efter 48 minutter gav hjemmeholdet 2 mål i tæk og for første gang efter pausen var Tønder foran igen i kampen ved 23-22. Med 11 minutter igen udlignede Mikkel Kaagaard til 23-23 og i de resterende minutter gav udsagnet bundkamp rigtig god mening. Det lykkedes kun begge hold at lave yderligere 1 mål hver i resten af kampen og i stedet blev tilskuerne vidne til et drama af større dimensioner.

Overskrifterne de sidste 11 minutter kan lettest skrives i lidt usædvanlig form her:

51.34 Frederik Ladefoged brænder på overligger i helt fri position

52.21 Morten Kirk får 2 min. Udvisning

53.15 Timeout TMT

54.00 Mål TMT på straffe, Kristian Stoklund (24-23)

55.00 Indspil til Besard på stregen som griber bolden, men der bliver dømt et eller andet vi aldrig fandt ud af hvad var og TMT på bolden. Vilde protester !

56.30 Kasper Irming brænder

58.40 Rasmus Kaagaard rammer overligger i fri position

59.13 Kristoffer redder fløjskud fra Mathias Jørgensen – Skanderborg på bolden

59.35 Timeout Skanderborg

59.50 MÅL Kasper Irming

59.52 Timeout TMT

59.58 Kristoffer redder afslutning fra Rune Schrøder

60.00 24-24 er slutresultatet

Der var en underlig stemning i omklædningsrummet efter kampen, hvor folk var skuffede over indsatsen men som afslutningen blev, så alligevel glade for at vi trods alt fik 1 point med hjem til 8660.

Mange spillere havde allerede tankerne henne på hjemmekampen mod GOG på onsdag i Orangeriet, hvor snakken gik om at alle håbede på samme fremmøde som åbningskampen mod Århus for præcis en uge siden.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Jacob Aaquist 4, Kasper Irming 4, Mikkel Kaagaard 4, Besard Hakaj 3, Rasmus Kaagaard 3, Frederik Ladefoged 2, Mike Kaack 1, Martin Mauer Larsen 1, Morten Kirk Olesen 1, Kristian Bonefeld 1.

Målscorer TM Tønder:

Rune Schrøder 7, Kristian Stoklund 4, Oliver Eggert 3, Mathias Jørgensen 3, Martin Kærgaard 3, Jimmi Elmgaard 2, Nikolaj Enderleit 1, Henrik Storm Pedersen 1.

Website Security Test