Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Skanderborg – GOG

Webredaktør, udgivet d. 23. november, 2016

Skanderborg Håndbold – GOG 22-25 (12-10)

Historiens 2. herre liga kamp i Orangeriet blev ikke en af dem der kommer til at gå over i historien. 2 på papiret formstærke hold stod overfor hinanden, og det var helt lige de første 50 minutter, men da kampen skulle afgøres var GOG hvor de skulle være og Skanderborg var der ganske enkelt ikke.

Skanderborg kom klart bedst fra start og var hurtigt foran 5-2, men de tekniske fejl og brændte chancer var for mange til at lave et afgørende hul til gæsterne. Det bølgede frem og tilbage men med mange fejl fra begge sider, men det hele sluttede med en 2 måls føring til Skanderborg på 12-10 ved pausen.

Efter pausen kom GOG bedst ud og udlignede til 12-12 inden der var gået 2 minutter, men Skanderborg hang på og med 10 minutter tilbage var alt stadig helt lige. Det havde ikke været nogen stor håndboldkamp indtil da, og de sidste 10 minutter blev bestemt ikke bedre for de grønne drenge på det orange gulv. Alt gik faktisk skævt i afslutningen, hvor en række udvisninger heller ikke gjorde arbejdsbetingelserne nemmere for os selv. GOG spillede derimod klogt og disciplineret og udnyttede iskoldt de muligheder de fik da kampen skulle afgøres.

Det endte med et skuffende nederlag på 22-25, i en kamp der var kostbar i forhold til at holde trit med midterholdene og drømmene om en højere placering. Ekstra skuffende fordi man sad med fornemmelsen af at hvis vi havde kendt vores besøgelsestid og ramt et højere niveau, så kunne vi have sat yderligere point på kontoen.

‘Det gjorde vi ikke, og vi må nu forholde os til at vi i den kommende periode skal koncentrere os mere om at kigge nedad i tabellen og forholde os til at vi til dato stadig kun er noteret for 6 point efter 10 kampe. Vi skal ganske enkelt præstere bedre end vi gjorde i dag, og det er den enkle opgave inden vi på mandag drager til Ribe-Esbjerg hvor rækkens nummer 5 venter i endnu en TV kamp.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Kasper Irming 7, Besard Hakaj 3, Rasmus Kaagaard 3, Jacob Aaquist 2, Martin Mauer Larsen 2, Mikkel Kaagaard 1, Mike Haack 1, Thomas Christensen 1, Morten Kirk Olesen 1, Mathias Smed 1.

Målscorer GOG:

Torsten Laen 3, Niclas Kirkeløkke 3, Jon Lindenchrone 3, Mark Strandgaard 3, Lasse Kronborg 3, Gøran Søgaard 3, Tobias Møller 3, Henrik Jakobsen 1, Magnus Jøndal 1, Frederik Clausen 1.

Website Security Test