Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat REHH

Webredaktør, udgivet d. 28. november, 2016

Ribe-Esbjerg HH – Skanderborg Håndbold 34-29 (16-10)

888Ligaens nummer 5 mod nummer 12. Det var dagens cocktail i Dokken i Esbjerg, hvor Skanderborg kom med forhåbninger om at få tilføjet lidt flere point til den ikke for prangende pointkonto.

besard-hakaj-131116-02Det hele startede også fint og foran med 5-3 efter 10 minutter var der ingen bange anelser at spore hos nogle af de grønne medrejsende tilskuere. Men med et så gik alt galt. Netop tilbagevendte Besard Hakaj måtte udgå og i hast køres på Esbjerg sygehus, med noget der frygtes at kunne være en brækket håndrods knogle. Om det var det triste scenarie der tog pusten helt fra de grønne Skanderborg spillere skal vi lade være usagt, men facts var at de efterfølgende 15 minutter var sæsonens indtil nu største lavpunkt. Intet fungerede i begge ender af banen og 15 minutter senere havde hjemmeholdet lavet 11 mål og vi selv kun 2. Halvlegens sidste 5 minutter fik vi igen åbnet op for REHH defensiven og vi kunne gå til pausen bagud 16-10.

Vi startede 2. halvleg med at brænde 2 kæmpe chancer på veteranen Søren Haagen i hjemmeholdets mål, og nu frygtede man for alvor hvad kampen kunne ende ud i. Heldigvis viste de grønne langt om længe igen noget mandsmod og fik sat proppen i hullet og med 15 minutter tilbage var vi kun nede med 3 mål. Her lå kampen længe og vippede, men tættere på kom vi aldrig og Ribe-Esbjerg endte med at køre en sikker sejr hjem på 34-29.

Det var et hårdt slag for holdet at vi faldt så eftertrykkeligt sammen i de famøse 15 minutter i 1. halvleg, og der blev talt længe og alvorligt i omklædningsrummet efter kampen blev fløjtet af. Der blev givet håndslag på at vi skal ned i maskinrummet og finde de gode takter frem igen, som ikke er mange uger gamle men lige i dag føltes meget langt væk.

Der er 9 dage til næste opgør som er mod Randers HH på hjemmebane i orangeriet onsdag 7/12 kl. 19.00. Der skal vi se et Skanderborghold i en anden udgave end i dag, og forhåbentligt giver de 9 kampfrie dage lidt flere resurser til den lange række spillere der pt ikke præstere på højt nok niveau pga. forskellige skavanker.

Det bliver en lang bustur hjem, hvor tankerne og de krydsede fingre går til Besard på Esbjerg Sygehus.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Kasper Irming 7, Rasmus Kaagaard 5, Mikkel Kaagaard 5, Mike Haack 3, Besard Hakaj 2, Kristian Bonefeld 1, Morten Kirk Olesen 1, Thomas Christensen 1, Martin Mauer Larsen 1, Frederik Ladefoged 1, Andreas Væver 1, Mathias Smed 1.

Målscorer REHH:

Pelle Schilling 8, Jacob Holm 7, Philip Holm 4, Aku Kreutzmann 4, Rasmus Nielsen 4, Lukas Karlsson 3, Jonas Tidemand 2, Morten Nyberg 2.

Website Security Test