Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Rasmus Porup i lynskifte

Webredaktør, udgivet d. 29. november, 2016

Skanderborg Håndbold er idag blevet forstærket med den hårdtskydende venstre back Rasmus Porup, der skifter med omgående virkning fra 888Liga kollegerne HC Midtjylland.

Det er en fantastisk mulighed der pludseligt er opstået i et godt samarbejde med Thomas Hinze fra HCM, som vi i forvejen har et godt sponsorsamarbejde med i forhold til Rød Billet. Rasmus Porup er kommet lidt i klemme med hensyn til spilletid i HCM efter de før sæsonen hentede den norske landsholdsspiller Esben Lie Hansen til klubben.  Rasmus har i denne sæson brugt det meste af tiden på bænken i Herning og derfor blev der skabt en dialog omkring et muligt skifte fra HCM til Skanderborg.

Sportschef Torben Væver er glad for den uventede mulighed for at forstærke truppen midt i sæsonen.

Vi har i den seneste periode været hårdt ramt på bagspillere der har døjet med skader, der har gjort at en hel række spillere ikke har kunnet præstere på det niveau vi ved de kan, og som er nødvendigt for at få point i de tætte kampe. Derfor kommer tilgangen af Rasmus Porup med omgående virkning som lidt af en gave sendt fra himlen, og det betyder at vi i resten af sæsonen har et kort mere at spille ud rent taktisk.

Vi har jo rigtigt mange helt unge spillere i truppen i Skanderborg, og her får vi en spiller som har lidt mere rutine og som forhåbentligt kan bidrage med lidt mere kynisme i spillet. Rasmus er jo en decideret langskytte med et meget hårdt skud fra distancen, og han passer godt ind i de øvrige profiler vi har i truppen på den plads. Jeg håber at tilgangen af Rasmus Porup kan bidrage til at vi kan få hentet nogle flere point i det hårde december program, for vi vil rigtigt gerne snart væk fra de kedelige pladser blandt de 3 sidste i rækken. Vi har haft en rigtig fin og fair dialog med både HCM og Rasmus omkring dette skifte, og vi ser rigtigt meget frem til at få integreret Rasmus i truppen allerede i denne uge. Det er ikke hver dag vi får mulighed for at tilknytte en så markant spiller med så kort varsel, så vi glæder os meget idag, ovenpå den skuffende 1. halvleg i Esbjerg igår.

Kontrakten gælder med omgående virkning og Rasmus Porup starter træningen med det samme, og med lidt held burde Rasmus kunne nå at blive spilleberettiget til næste onsdags lokalopgør mod Randers HH på hjemmebane.

Website Security Test