Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pourp: Glad for muligheden

Webredaktør, udgivet d. 30. november, 2016

rasmus-porup-128 årige Rasmus Porup skifter til Skanderborg Håndbold med øjeblikkelig virkning og kommer således til for anden gang i karrieren at optræde i en grøn Puma trøje. Karrieren startede i Gudum Nr. Nissum ca. 10 km fra Lemvig. En lille klub der har bundet snørebånd på mange dygtige håndboldspillere igennem årene. Ungdomshåndbolden spillede Porup under Team Vestjylland med base i Lemvig, hvor det blev til DM guld som U18 spiller tilbage i år 2007.

De første seniorår blev brugt i Lemvig hvorefter Rasmus skiftede til Skjern Håndbold. Det blev kun til en enkelt sæson i Skjern inden turen gik tilbage til barndomsklubben Lemvig. De seneste 3 sæsoner har der stået HCM på spilletrøjen, men nu går turen videre til endnu en klub i grønt.

Jeg har altid været fan af det spil som Skanderborg står for. Det hurtige positive håndboldspil tiltaler mig og det er bestemt en af grundende til at jeg takkede ja da muligheden i Skanderborg bød sig. Jeg har tilbragt for meget tid på bænken i HCM den seneste tid og jeg er rigtigt glad for at klubben har været medvirkende til at finde en løsning på min situation. Jeg er trods alt 28 år og har brug for at være et sted hvor jeg kan spille mig til nogle flere minutter på banen og det håber jeg kan blive tilfældet i Skanderborg. Jeg har kun hørt godt om klubben og jeg håber at jeg kan bidrage til at Skanderborg kommer lidt længere op i tabellen end tilfældet er lige nu. De har været lidt hårdt ramt i denne sæson og jeg vil glæde mig hvis jeg kan bidrage til at få gang i både Skanderborg og min egen karriere.

Kontrakten gælder i første omgang for resten af denne sæson og så må vi se hvad der skal ske derfra, jeg glæder mig i hvert fald som et lille barn til at komme i gang med træningen og møde mine nye holdkammerater i morgen.

Website Security Test