Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Pligtsejr til U16P

Tom Kristensen, udgivet d. 28. november, 2016

U16-pige 1. division:  Skanderborg Håndbold – VIES 32-22 (16-10)

Pligtsejr til U16-pigerne

Kampen mod Vejle Idrætsefterskole startede uengageret ud for begge holds vedkommende, og i de første 15 minutter deles de to hold om at score og Vejle var endda foran med et enkelt mål efter 14 minutters spil. Herefter trak Skanderborg dog stille og roligt fra modstanderne, men det var ikke på flot og prangende spil, og det mest oplivende i kampen var, da Kathrine Lind kom på banen med ny energi og godt initiativ.

Anden halvleg blev ikke meget bedre spillemæssigt og set fra tilskuerbænken var det ’just another day at the office’ for Skanderborg-pigerne – og måske endda en af de lidt kedelige dage.

Træner Ronni Boy sagde efter kampen: ”I dag er boldtempoet ALT for langsomt, og på trods af mange gode intentioner i både forsvar og angreb, så blev det ikke ret godt. Et af de eneste lyspunkter var Kathrine Lind, som spillede en rigtig god kamp.”

Skanderborgs mål blev scoret af:

Maria Holm 7, Kathrine Lind 6, Rina Rexhepi 5, Emilie Jäger 4, Sara Rexhepi 4, Josefine Thorsted 2, Maiken Hedegaard 2, Caroline Rønnow 1 og Emilie Bech 1

Job: 201617-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold Group: Skanderborg Håndbold - U16 Piger

 

Website Security Test