Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt TM Tønder

Webredaktør, udgivet d. 19. november, 2016

Søndag drager Skanderborg Håndbold til et lidt ukendt land, da oprykkerne fra TM Tønder står på menuen.

Sønderjyderne rykkede noget overraskende op i 888Ligaen før denne sæson, efter de vanvittige kvalifikationskampe mod Nordsjælland, hvor en total nordsjællandsk nedsmeltning i de afgørende slutsekunder betød at Tønder kunne rykke op i landets bedste række for første gang.

Holdet spiller i den meget specielle Tønder Hal 2, som i bedste fald vel kan kaldes en arkitektonisk katastrofe, men som danner en fantastisk hjemmebane for de lokale håndboldhelte og traditionelt en hal hvor hjemmeholdet henter en stor del af deres point.

TM Tønder har hentet 4 point i deres første 9 kampe, efter sejre på hjemmebane over Århus Håndbold og på udebane mod GOG.

Hjemmeholdet har da også udset sig kampen mod Skanderborg som en af de kampe der skal give point, og under overskriften ”Vi skal til at have flere point på kontoen, og en hjemmekamp mod Skanderborg er en god lejlighed” skriver værterne blandt andet:

Der er kampe vi KAN vinde, og der er kampe vi SKAL vinde. På søndag spiller vi bundbrag hjemme mod Skanderborg, der lige som os er en del af bunden og skal forsøge at samle point hist og her.

Mads Thomsen 121215-01Der bliver gensyn med et par gamle Skanderborg spillere, da 3 tidligere grønne må formodes at være på holdkortet for hjemmeholdet i morgen. Forsvarsgeneral Mads Thomsen flyttede til TM Tønder før denne sæson men også vores gamle målmand Christian Trans og Tønder topscorer Kristian Stoklund bliver blandt modstanderne. Omvendt bliver det et gensyn med Tønder Hal 2 for Kristian Bonefeldt, som kom til Skanderborg fra netop TM Tønder før denne sæson.

Cheftræner Nicolej Krickau har dog ikke tænkt sig at lægge sig ned uden kamp.

Vi ser det som alle andre kampe som en 50/50 opgave, hvor vi håber at kunne fastholde den gode periode vi har været inde i på det seneste. Vi skal bygge videre på de ting som har fungeret godt og selvom det pr. tradition er en yderst vanskelig kulisse at spille i, så kommer vi med en god tro på egne evner. Vi skal have løst deres gode defensive forsvar foran de 2 gode målvogtere, og det ser jeg som afgørende for kampen. Men det er en kamp som vi ser frem til, i en sjov kulisse som nok minder lidt det vi selv har haft som hjemmebane i Cigaræsken.

Kampen fløjtes i gang kl. 15.00 og kan følges på Skanderborg Håndbold App.

Website Security Test