Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny U16D sejr

Tom Kristensen, udgivet d. 23. november, 2016

U16 Drenge 1. division. Fredericia-Trelde – Skanderborg Håndbold 14-23 (8-7)

Efter en svær kamp mod Sine i sidste uge, stod dagens kamp mod Fredericia-Trelde på udebane. Det lykkedes endnu engang ikke for Skanderborg at komme godt fra start. Langsomt spil og mange tekniske fejl resulterede i føring til hjemmeholdet Fredericia-Trelde på 6-2 efter 12 minutter. Det lykkedes dog Skanderborg at få momentvis gang i både forsvar og angreb i anden halvdel af første halvleg, og de sidste 8 minutter holdt Skanderborg hjemmeholdet helt fra scoringer og fik samtidig selv gang i specielt kontraspillet og scorede 4 mål i den periode, hvilket reducerede Fredericias føring til pausestilling 8-7.

En velfortjent opsang i halvlegen vækkede liv i Skanderborgs drenge, som gik på banen til anden halvleg med meget mere aggressivt forsvarsspil suppleret med flere super redninger fra Jonas Bang i målet (herunder 3 straffekast). Det gode forsvarsspil gav samtidig fart i spillet op ad banen, hvilket satte gang i scoringerne anført af Oliver Juhl med 6 scoringer i løbet af de første 17 minutter.

En skade hos den faste stregspiller gjorde det nødvendigt med mange alternative opstillinger,  men dette  hindrede dog ikke Skanderborgs drenge i at tage hjem fra Fredericia med endnu en sejr på 11-23 efter en godkendt anden halvleg, hvor der blev arbejdet solidt, og halvlegen blev vundet med 16 scoringer i forhold til Fredericias 6 scoringer..

Målscorere:  Oliver Juhl 7, Emil Jessen 5(2), Magnus Taulbjerg 4, Lukas Eichwald 3, Christian Lundbye 3, Jacob Villemoes 1

Redningsprocent: Jonas Bang 59%

untitled

Website Security Test