Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Lokalopgør i Silkeborg

Webredaktør, udgivet d. 7. november, 2016

Optakt Silkeborg-Voel vs. Skanderborg Håndbold ons. 9/11 kl. 18.30 i JYSK Arena

Onsdag går det atter løs i Primo Tour Ligaen. Selvom Skanderborg Håndbolds bedste damehold stadigvæk har sine første point til gode i verdens bedste liga, er optimismen stor.

I den seneste kamp mod FCM leverede pigerne nemlig en rigtig god indsats, selvom de måtte se sig slået med 5 mål i kampens slutfase.celine-holst-elkjaer-261016-02

Kampen mod Silkeborg-Voel KFUM er ligesom alle andre kampe, en kamp hvor vi i samtlige 60 minutter vil arbejde hårdt efter at få point.

På Silkeborg-holdet kan man med som tilskuer holde et vågent øje med eks-landsholdsprofil, Trine Troelsen, lynhurtige og kompromisløse Sofie Bæk Andersen og ikke mindst Stine Skogrand fra det norske A-landshold. Udover disse tre profiler er Jette Hansen hjemvendt efter et ophold ved vestkysten og bidrager rigtig fint.

Ingen tvivl om, at igen er opgaven stor, men vi tror virkelig på vores chancer igen i denne kamp. Vi har trænet og forberedt os godt og vi er sultne efter at præstere og tilkæmpe os point som hold. Vi glæder os til en god kamp i JYSK Arena og håber på en god opbakning nu hvor køreturen er kort.

God kamp til alle!

Næste hjemmekamp er onsdag d. 16/11 kl. 19.30 mod Ringkøbing Håndbold i Fælledhallen. Billetter købes her på hjemmesiden.

 

Website Security Test