Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Første nederlag til U18 pigerne

Tom Kristensen, udgivet d. 6. november, 2016

U18 piger 1. Division: SK Århus – Skanderborg håndbold 26-23 (12-13)

Første nederlag til U18 pigerne

Der var topopgør på menuen da U18 pigerne torsdag var på besøg hos SK Århus. Begge hold var inden opgøret ubesejret, så derfor var kampen en direkte duel om førstepladsen i gruppen. Bedst fra start kom Skanderborg, lynhurtigt var de foran med 1-4 og 3-7 efter 12 min. Gennem det meste af førstehalvleg hold de den føring, og med 3min til pausen var føringen på 10-13. Desværre fik SK et par gode minutter op mod pausen og kunne minimere forspringet til en enkelt scoring 12-13.

Efter pausen fortsatte holdene med at følges ad, dog det meste af tiden med de grønne foran med en enkelt scoring. Man skulle helt hen til 10 min før tid før SK fik sin første føring i kampen ved 21-20. Desværre blev det ikke den sidste, de holdt fast og kunne gå sejrrigt ud af opgøret med 26-23. Et skuffende resultat set i lyset af den gode start på kampen. Allerede lørdag den 12/11 gæster SK Århus Morten Børup hallen, lad os håbe på revanche. Pigerne skal dog allerede i kamp igen tirsdag hvor de 19.15 møder Ikast på fælled.

Målscorer for Skanderborg: Nicoline Olsen 8, Michelle Sally 5, Sarah Stougaard 5(1), Caroline Svarre 2, Kathrine Larson 2(1), Sarah Holm 1

Job: 201617-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold Group: Skanderborg Håndbold - U18 Piger

 

Website Security Test