Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flot sejr over SK Århus

Tom Kristensen, udgivet d. 14. november, 2016

U18 piger 1. Division: Skanderborg håndbold – SK Århus 24-23 (17-13)

Flot hjemmesejr

Der var lagt op til revanche da U18 pigerne lørdag var tilbage i Morten Børup hallen for at møde rivalerne fra SK Århus. SK vandt det modsatte opgør for mindre end 2 uger siden med 3 mål, så pigerne var opsatte på at det nederlag skulle revancheres. Som i det modsatte opgør satte pigerne sig på opgøret fra start. Hurtigt var de foran med 3-4 mål og kom relativ let til scoringerne. Hele 17 gange formåede de at score i første halvleg, især en godt spillende Kathrine Larson var flittigt på scoringstavlen. Hjemmeholdet kunne derfor gå til pause foran med 17-13. Efter pausen virkede det som om at angrebspillet løb lidt tør for ideer og de grønne fik mere end svært ved at lave mål. Havde det ikke været for en helt utrolig godt spillende Michelle Søndergaard i målet kunne SK let havde været foran, men i stedet holdt man hele tiden SK fra at komme helt med, og holdt en afstanden på 1-2 mål. Hjemmeholdet formåede kun at score 7 gange efter pausen, hvilket præcist var nok til at hive en 1 måls sejr hjem. Super godt resultat, som bringer de to a point i toppen af rækken. 10 point for 6 kampe, og noget der ligner en sikker kurs mod ligaen for begge hold. Der er dermed lagt op til 2 spændende kampe mellem de to lokale hold igen til foråret.

Målscorer for Skanderborg: Kathrine Larson 11(2), Caroline Svarre 4, Nicoline Olsen 4(2), Sarah Stougaard 3, Louise Herskind 1, Michelle Søndergaard (mv) 1

img_3238

Website Security Test