Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Fejl på fejl gav nederlag

Webredaktør, udgivet d. 10. november, 2016

Referat Primo Tours Ligaen, Silkeborg Voel KFUM – Skanderborg Håndbold,

28-20 (16-11)

Onsdag aften stod der Silkeborg-Voel på menuen for Skanderborgs unge hold, der drog til Jysk Arena med en fremragende indsats mod FCM i bagagen – selv om heller ikke den kamp gav point, var der masser af ære til spillerne.Kristina Jørgensen 16/17 mod Voel

Skanderborg lagde fra start ud med at være syv mod seks i angrebet, hvilket betød, at holdet fulgte godt med til 7-7 efter 14 minutter.

Det lykkedes med rimelig succes, og vi kom til nogle gode chancer og fik scoret nogle mål, fortæller Skanderborgs træner Mikkel Voigt Frederiksen.

Men snart fulgte tre Silkeborg-scoringer i et tomt Skanderborg-mål – og pludselig stod der 11-7. Nu begyndte fejlene at indtræde for Skanderborgspillerne. Brændte chancer, fejlafleveringer og tabte bolde satte holdet under pres.

Monika Kongsgaard 16/17 mod Voel

Dog var Monika Kongsgaard i målet atter redningskvinden med mange store redninger, og Silkeborg-Voel brændte sågar to straffekast på hende!

Det var dog ikke nok til at forhindre det niende nederlag for Skanderborg.

Vi havde for mange personlige tekniske fejl, som Silkeborg-Voel var dygtige til at straffe, og så blev vi for ivrige og ville afgøre det hele på halve chancer, og det er Voels målmand for god til, forklarer Mikkel Voigt Frederiksen.

Vi kom heller ikke godt ud efter pausen, de fik nogle hurtige mål, og så var afstanden så stor, at vi ikke kunne hente dem. Jeg synes dog, at vi fik bedre gang i angrebsspillet, men generelt spillede vi for meget ’alene’ og var heller ikke gode til at finde fart, så det skal vi have trænet, tilføjer han.Nicoline Olsen u18 16/17 mod Voel

Bagspiller Trine Knudsen var ude med et hævet knæ, og i hendes fravær gjorde Shea U18-spiller Nicoline Olsen et godt indhop, hvor hun trak et straffe, lavede assister og scorede fire mål.

Sidste kamp inden landsholdspausen, når damelandsholdet skal spille EM i Sverige, spiller Skanderborg på hjemmebane i den nye hal på Fælleden. Det sker onsdag 16. november kl. 19.30, når Ringkøbing, kommer på besøg. Holdet ligger andensidst i tabellen, lige over Skanderborg.Billet 2

Målscorere Skanderborg: Kristina Jørgensen 5, Nicoline Olsen 4, Sidsel Mejlvang 3, Annika Jakobsen 3, Othilia Christensen 2, Sofia Deen 2, Laura Damgaard 1.

Billetter til Ringkøbingkampen kan købes her på hjemmesiden.

 

Website Security Test