Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Damernes debut i Orangeriet

Webredaktør, udgivet d. 15. november, 2016

Optakt Skanderborg Håndbold – Ringkøbing Håndbold, ons. 16/11 kl. 19.30 i Fælledhallen (Orangeriet)

Ventetiden er ovre, damerne er klar til at få deres debut i Orangeriet. Modstanderen er Ringkøbing Håndbold, som startede sæsonen rigtig fornuftigt ud – bl.a. stadigvæk som det eneste hold, der har taget point fra Viborg HK – og har været tæt på point mange gange.faelleden-november-2016

På Ringkøbingholdet finder man flere dygtige spillere som Amanda Brogaard, Jane Mejlvang, Michelle Brandstrup og ikke mindst topscoreren, Cecilie Mørch Hansen, som netop er kommet retur fra korsbåndsskade og har gjort en meget flot figur på det lyserøde modstanderhold. Efter nederlaget i onsdags til Silkeborg-Voel var analysen enkel: -Vi laver for mange personlige fejl, som bliver straffet.

Siden da har vi således arbejdet med det kollektive spil, ligesom vi forud for Ringkøbing-kampen har lavet enkelte småjusteringer, men overordnet set arbejdet med vores eget koncept og egne erfaringer.steinunn-hansdottir-091116-02

Pigerne træner rigtig godt og humøret i truppen er forsat højt -stor ros til alle spillere for at have den kampgejst og professionelle tilgang til sporten forud for alle kampe. Vi glæder os hver eneste gang vi får lov at trække den grønne trøje over hovedet for at spille. Sidste kamp inden pausen må meget gerne byde på gode takter spillemæssigt og jagten på point er sat ind!

Vi håber at mange vil finde vej til Orangeriet denne onsdag aften og forsikrer alle i hallen om, at vi vil kæmpe det bedste vi har lært for at sikre os de første point.

Velkommen til Ringkøbing Håndbold, tilskuere og dommere.

Entré: 50,- kr. for voksne og 25,- kr. for børn over 10 år. plus gebyr. Billetter købes her på hjemmesiden.

Næste hjemmekamp: Lørdag den 14. januar 17 mod Odense Håndbold kl. 15.00 i Fælledhallen-

Website Security Test