Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Amalie har dameligaens hårdeste skud – 104 km/t

Webredaktør, udgivet d. 18. november, 2016

TV2 Sport-måling af Ligaens hårdeste skud

Skanderborg Håndbolds bagspiller på dameligaholdet Amalie Angel, der er tilbage på håndboldbanen efter ikke mindre end to korsbåndsskader, overraskede alt og alle – inklusive sig selv – forleden. Som alle de øvrige spillere i dameligaen er hun også blevet testet af TV2 Sport på blandt andet skudstyrke. Amalie Angel Liga 16/17Stor var overraskelsen, da hendes skud med tre skridts tilløb var sendt af sted, for måleren viste ikke mindre end 104 km/t – og dermed er hun den spiller med det allerhårdeste skud med tilløb i kvindernes håndboldliga i denne sæson! Næste spiller på listen skyder 102 km/t.

Det flotte resultat udløste naturligvis en gedigen lufttur af holdkammeraterne, og den 18-årige skytte skal nu testes yderligere på Syddansk Universitet i Odense, som vil undersøge, hvorfor hun kan skyde så hårdt.

Amalie Angel, Skanderborg Håndbold (8) 27.09.2016. Primo Tours Ligaen, Skanderborg Håndbold-TTH Holstebro

Amalie Angel, der har gået på SHEA, Skanderborg Håndbold Elite Akademi, og har spillet på ungdomslandsholdet, blev korsbåndskadet første gang i oktober 2013, blev opereret og kom fint tilbage. Men efter få måneder, i december 2014 under en Team Danmark-samling, gik det galt igen i det samme knæ. Endnu engang måtte hun kæmpe sig tilbage på banen – med det resultat, at hun nu tydeligvis er stærkere end nogensinde.

Lene

Website Security Test