Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vigtig sejr til U18P

Tom Kristensen, udgivet d. 30. oktober, 2016

 

U18 piger 1. Division: Skanderborg håndbold – DUH Esbjerg 22-19 (12-10)

Første hjemmekamp i denne sæson var et møde mod en af de formodede konkurrenter til top 2 i puljen. Efter sejren i Voel i tirsdags måtte målvogter Michelle Søndergaard skrives på skadeslisten, og dermed var begge målvogtere ukampdygtige til dagens kamp. Trænerteamet måtte derfor lede efter alternativer, og havde til dagens kamp fået en gammel kending Josefine Svarre tilbage i målet for en kort stund. Josefine stoppede ellers med elitehåndbold i sidste sæson, men stod heldigvis klar til at hjælpe selv om hun ikke har trænet håndbold i en meget lang periode. Et godt arbejdende forsvar dannede grundlag for gode arbejdsbetingelser og Josefine kvitterede med flere fine redninger.

Kampen startede meget lige og de to hold fulgtes pænt ad de første 20 min. Herefter trak de grønne lidt fra og var kort inden pausen foran med 3 mål. Esbjerg blev samtidig ramt af et par udvisninger, men desværre formodede pigerne ikke at udnytte chancen og måtte derfor nøjes med en 2 måls føring ved pausen. Kort inden i 2 halvleg fik Esbjerg kontakt og bragte sig også foran med et enkelt mål efter 5 min spil. Hjemmeholdet fik dog hurtigt styr på angrebsspillet igen, og kunne forholdsvis sikkert køre en 3 måls sejr i hus. Et meget tilfredsstillende resultat selv om den kunne være blevet større, hvis det ikke havde været for 3 brændte straffekast, samt et par brændte friløbere i kampens slutning.

På torsdag venter en meget svær udekamp mod endnu et af topholdene i puljen. SK har inden sæsonen forstærket sig med et par U19 landsholdsspillere og har et rigtigt spændende hold. Så der skal virkelig præsteres på topniveau og det bliver med garanti en rigtigt god og intens håndboldkamp – Kom så grøn!

Målscorer for Skanderborg: Kathrine Larson 10(3), Sarah Stougaard 6, Nicoline Olsen 3, Caroline Svarre 2, Louise Herskind 1

Job: 201617-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold Group: Skanderborg Håndbold - U18 Piger

 

 

Website Security Test