Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vigtig sejr til U16P

Tom Kristensen, udgivet d. 11. oktober, 2016

U16 piger 1. division: Skanderborg Håndbold – SINE/Sønderjyske 32-18 (17-10)

Vigtig sejr og formodet tophold

U16 pigerne sikrede sig søndag en sikker storsejr over et af rækkens formodede tophold og kandidater til en liga plads SINE/Sønderjyske. Kampen startede meget målrig med scoringer til begge hold. Desværre blev SINE`s målvogter ramt af noget det lignede en slem knæskade efter kun 8 min. Her var hjemmeholdet foran med 6-4. Et uheld der fik relativ stor betydning for kampen da SINE måtte sætte en markspiller på mål, da de kun havde en enkelt målvogter med til opgøret. Det betød selvfølgelig at hjemmeholdet kom lidt lettere end normalt til scoringer. Pigerne trak derfor stille og roligt fra og kunne gå til pausen foran med 17-10. Efter pausen forsatte de grønne med at øge, og kunne køre en meget sikker sejr hjem på hele 32-18. 2 meget vigtige point i kampen om en plads i ligaen efter jul. SINE havde nemlig i første runde besejret en af de andre konkurrenter til pladsen Esbjerg.

For Skanderborg spillede tilbagevendte Majken Hedegaard en flot kamp med 8 scoringer. Majken var tilbage efter en kort skadesperiode. Også fløjkollegaen i den anden side Josefine Thorsted var meget sikker og scorede 5 gange. Ellers en kamp hvor den store bredde blev foldet flot ud, og rigtig mange spillere bød flot ind. Pigerne har nu kamppause til den 23/10 hvor de ude møder bundholdet Kolding.

 

Målscorer for Skandeborg: Majken Hedegaard 8, Josefine Thorsted 5, Rine Rexepi 5, Sara Rexepi 4, Maria Schmidt 3, Maria Holm 3, Sofie Schelde 3 og  Emilie Jäger 1

 

Job: 201617-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold Group: Skanderborg Håndbold - U16 Piger

Job: 201617-SPORT-KLUB-HB-Skanderborg Håndbold
Group: Skanderborg Håndbold – U16 Piger

Website Security Test