Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Udviklingen fortsætter trods nederlag

Webredaktør, udgivet d. 14. oktober, 2016

Primo Tours Ligaen, Skanderborg Håndbold – Nykøbing F. Håndbold 24-32 (9-16)

Håndboldkvinderne fra Nykøbing Falster med fanklub var onsdag på besøg i Morten Børup Hallen, hvor Skanderborgs ligadamer blev ”offer” for ikke mindst det gode samspil mellem Kristina ”Mulle” Kristiansen og stregspilleren Sarah Iversen. De to tilsammen scorede over en tredjedel af NFH’s mål.SBH-NFH, Sarah Inversen

Selv om Skanderborgkvinderne var bagud hele kampen, blev der dog kæmpet bravt af hjemmeholdet. Også selv om måltavlen sagde noget andet, blev de ved med at spille for chancen.

Det første kvarters tid var de bagud med tre-fire mål, hvilket ikke nødvendigvis er et problem i en håndboldkamp – men ved 7-10 blev der sat en prop i de grønne scoringer. Gæsterne rykkede foran med syvmileskridt i løbet af ca. otte minutter, så de førte med ni mål, 7-16, efter 24 spilleminutter.

Anden halvleg blev nærmest en helt anden kamp fra Skanderborgs side. Intensiteten blev øget, og det lykkedes at komme tilbage i kampen, så målforskellen kun var på fire (21-25) godt et kvarter inde i anden halvleg. Skanderborgs syv mod seks-spil virkede til dels efter hensigten, selv om det dog også kostede nogle NFH-scoringer i et tomt mål.

Så selv om første halvleg blev tabt 9-16, blev der faktisk spillet lige op i anden halvleg, 15-15 – altså lige bortset fra NFH-målet i sidste sekund.

Desværre var Skanderborg endnu engang uskarpe på straffekast – denne gang blev fire straffekast reddet af modstandernes målmænd.Ditte Vind

Vi er naturligvis trætte af forsvarspillet i første halvleg, hvor vi blev straffet på seks-syv indspil til stregen. Og returløbet manglede. Nykøbing spillede godt angrebsspil med god timing, og vi ved, Mulle er god på kontra, men er trætte af at det ikke lykkedes at stoppe Nykøbings kontrascoringer. Derudover er vi kede af, at vi kun fik scoret ni mål, men vores frustrationer i defensiven fik lov at komme med op i offensiven, hvor vi blev presset på vores afslutninger fra distancen, siger Skanderborgs træner, Mikkel Voigt Frederiksen.

Han valgte at vente med syv mod seks-spillet til anden halvleg for ikke at give Nykøbing en mulighed for at forberede sig på det i pausen.

Det var en chance, som ikke helt lykkedes, men vi fik skabt en bedre håndboldkamp, understreger han.

Spillemæssigt holder vi fokus på, at vi i denne kamp var bedre, end i kampen mod SK Århus, og at vi i dén kamp var bedre end i kampen forinden mod TTH Holstebro. Så set med de øjne går det fremad. Nu begynder modstanderne jo også at kende os, og det at Nykøbing kom hertil dagen før kampen, illustrerer meget godt, at de tager os alvorligt, tilføjer han.Laura Damgaard

Han påpeger, at Skanderborg havde chancer til at kunne score 28-29 mål, men brændte de fire straffekast, så nu skal der fokus på at få fundet nogle faste straffeskytter.

Mentalt var det selvfølgelig sjovere at spille sidste år, hvor vi vandt en masse, men jeg synes, at vi er gode til at være i processen og holde fokus på, hvad vi arbejder med.

Højrefløj Annika Jakobsen blev kåret som kampens spiller, og derudover var der debut til U18-spiller Nicoline Olsen. Skanderborg måtte undvære højrefløjen Stine Holm, der desværre blev skadet med knæet i træningen dagen forinden. Hvor slemt det står til vides endnu ikke, men der krydses fingre.

Holdet ser nu frem til næste store opgave, som er udekampen mod København Håndbold fredag 21. oktober.

Målscorere for Skanderborg mod NFH: Annika Jakobsen 5, Laura Damgaard 4, Sidsel Mejlvang 4, Trine Knudsen 3, Steinunn Hansdottir 3, Kristina Jørgensen 2, Celine Elkjær Holst 1, Mia Møller 1, Sofia Deen 1.

Website Security Test